Astro egy medence + csepegtető gránit mosogató

Termékverzió: Astro egy medence + csepegtető gránit mosogató, antracit
Cikkszám: PS_02S1
Tömeg: 16 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
74 990 Ft
Rendelhető
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
El színeződés mentes El színeződés mentes
Hősokk ellenálló Hősokk ellenálló
Magas hőmérséklet ellenálló Magas hőmérséklet ellenálló
Ütés ellenálló Ütés ellenálló
Szín
Antracit
Normál szállítás : 4900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft
28 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Premier
Termékverzió
Astro egy medence + csepegtető gránit mosogató, antracit
Garancia idő
12 hónap
Szín
Antracit
Alkategória
Gránit mosogató

Termékleírás

Termékjellemzők

Hossz780 mmSzélesség440 mm
Mélység173 mmSzínantracit
LeeresztőAutomata

Astro egy medence + csepegtető gránit mosogató, homok

Az ASTRO mosogató gyönyörű dizájnja tökéletessé teszi a különféle belső tereket. Sőt, ennek köszönhetően konyhája egyedi karaktert kap, és tágasabb lesz. A mosogató erős és tartós, így sokáig fog szolgálni. Jellemző tulajdonsága a karcolásokkal, mechanikai sérülésekkel, magas hőmérséklettel és hősokkokkal szembeni ellenállás - a PN-EN 13310 európai szabványnak megfelelően. vagy gyümölcsök. Az automata dugó olyan megoldás, amely garantálja a lefolyó nyitását és zárását anélkül, hogy a kamrába kellene tennie a kezét. A gránit mosogató kompakt Space-Saver szifonnal van felszerelve. Ezenkívül a termék könnyen tisztán tartható.

A Deante gránit tulajdonságai: ütésállóság, magas hőmérséklet, elszíneződés, hősokk

                                   

A gránit kompozit kvarchomok és gyanta kombinációja pontosan mért arányban. Ez az oka annak, hogy mosogatóink nem csak az ütéseknek, hanem a magas hőmérsékletnek (250°C), az elszíneződésnek és a hősokknak is ellenállnak - a PN-EN 13310 európai szabványnak megfelelően. Hidrofób tulajdonságaik taszítják a vízmolekulákat. A gránit elegáns és mindig divatos, és a széles színválasztéknak köszönhetően minden konyhába illeszkedik - modern és klasszikus. A fejlett gyártástechnológia lehetővé teszi a legmagasabb színvonalú kivitelezést és minőségi auditot, amely nemcsak a termék gyönyörű megjelenését, hanem különleges tulajdonságait is eredményezi.

Szerelvények automatikus lefolyózárással

                                   

Az automatikus lefolyózár egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a vízleeresztő gomb segítségével történő beállítását. A mosogatótálon csak egy kis nyitóelem található. Ennek a megoldásnak az a kétségtelen előnye, hogy egy mozdulat elegendő a vízlefolyó azonnali feloldásához anélkül, hogy be kellene nedvesítenie a kezét.

A hidrofób tulajdonságok taszítják a vízmolekulákat

                                   

A hidrofób a gránit egyik természetes tulajdonsága, nagyon hasznos a konyhában. A mosogató felülete taszítja a vízcseppeket, így a cseppek szabadon áramlanak, magukkal vive a szennyeződésrészecskéket. Mindez jelentősen megkönnyíti a mosogató tisztítását, és nem igényel súrolást vagy speciális vegyszerek használatát.

Megfordítható mosogató – úgy szerelje fel, hogy a tál bal vagy jobb oldalon legyen

                                   

A mosogatóba előre fúrt lyukak számos előnnyel járnak. Először is lehetővé teszik, hogy szabadon megválasszuk, hogy melyik oldalon lesz a lefolyó, így a mosogató "visszafordítható". A beszerelés egyszerű és nem kell önálló lyukakat fúrni.

Helytakarékos szifon megkönnyíti pl. hulladék szelektálás

                                   

A mosogató innovatív "Space Saver" szifonnal van felszerelve. Ha bosszantotta, hogy a könyökök és a csövek elfoglalják a teljes helyet a szekrényben, ez a megoldás az Ön számára. A teleszkópos konstrukció és a speciális konstrukció lehetővé teszi, hogy a szifon helyzetét az Ön igényei szerint állítsa be. Ennek köszönhetően sokkal több helyet találhat a szekrényben, például házi készítésű konzervek vagy hulladékgyűjtő kosarak számára. A szifonhoz mosogatógépet vagy mosógépet is csatlakoztathat. 

Termékméret

Vélemények

Astro egy medence + csepegtető gránit mosogató
Rendelhető