Aqua Square egy medencés gránit mosogató

Termékverzió: Aqua Square egy medencés gránit mosogató, antracit
Cikkszám: PS_02S0
Tömeg: 10 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
64 990 Ft
Nincs raktáron
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
El színeződés mentes El színeződés mentes
Hősokk ellenálló Hősokk ellenálló
Magas hőmérséklet ellenálló Magas hőmérséklet ellenálló
Ütés ellenálló Ütés ellenálló
Szín
Antracit
Normál szállítás : 4900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft
28 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Premier
Termékverzió
Aqua Square egy medencés gránit mosogató, antracit
Garancia idő
12 hónap
Szín
Antracit
Alkategória
Gránit mosogató

Termékleírás

TERMÉKJELLEMZŐK

Hossz440 mmSzélesség440 mm
Mélység170 mmSzínantracit
Leeresztőautomata

AQUA SQUARE EGY MEDENCÉS GRÁNIT MOSOGATÓ, ANTRACIT

A Zorba kollekció gránit mosogatója stílusos és tartós. Egykamrás, így kisebb konyhákba vagy konyhasarokkal rendelkező stúdiókba a legalkalmasabb. Az innovatív gránit kompozitból készült mosogató egyedülálló megoldás konyhájában. Kiváló kialakítása jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik a modern belső tér stílusához. A Zorba kollekció e modelljének nagyon fontos jellemzője a rendkívüli felületi ellenállás a karcolásokkal, elszíneződésekkel és hősokkokkal szemben. Mi több, az antracit árnyalat remekül néz ki. Azt is érdemes tudni, hogy a rendszer automatikus lefolyózárral van felszerelve. 

A Deante gránit tulajdonságai: ütésállóság, magas hőmérséklet, elszíneződés, hősokk

                                   

A gránit kompozit kvarchomok és gyanta kombinációja pontosan mért arányban. Ez az oka annak, hogy mosogatóink nem csak az ütéseknek, hanem a magas hőmérsékletnek (250°C), az elszíneződésnek és a hősokknak is ellenállnak - a PN-EN 13310 európai szabványnak megfelelően. Nem fogadják el a szagokat, és köszönhetően hidrofób tulajdonságaik taszítják a vízmolekulákat. A gránit elegáns és mindig divatos, és a széles színválasztéknak köszönhetően minden konyhába illeszkedik - modern és klasszikus. A fejlett gyártástechnológia lehetővé teszi a legmagasabb színvonalú kivitelezést és minőségi auditot, amely nemcsak a termék gyönyörű megjelenését, hanem különleges tulajdonságait is eredményezi.

Szerelvények automatikus lefolyózárással

                                   

Az automatikus lefolyózár egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a vízleeresztő gomb segítségével történő beállítását. A mosogatótálon csak egy kis nyitóelem található. Ennek a megoldásnak az a kétségtelen előnye, hogy egy mozdulat elegendő a vízlefolyó azonnali feloldásához anélkül, hogy be kellene nedvesítenie a kezét.

A hidrofób tulajdonságok taszítják a vízmolekulákat

                                   

A hidrofób a gránit egyik természetes tulajdonsága, nagyon hasznos a konyhában. A mosogató felülete taszítja a vízcseppeket, így a cseppek szabadon áramlanak, magukkal vive a szennyeződésrészecskéket. Mindez jelentősen megkönnyíti a mosogató tisztítását, és nem igényel súrolást vagy speciális vegyszerek használatát.

TERMÉKMÉRET

Vélemények

Aqua Square egy medencés gránit mosogató
Nincs raktáron