Összecsukható szék, ami kis helyen is elfér

A kertbe, teraszra vagy az erkélyre szívesen ülünk ki a friss levegőre, ehhez a legpraktikusabb segítség a könnyen mozgatható összecsukható szék. Kis helyigénye és egyszerű szállíthatósága miatt akár autóval is magunkkal vihetjük a hétvégi horgászat során. Kertünkben is kényelmes ülőalkalmatosság, és ha nincs rá éppen szükség, a kerti tárolóházban könnyedén elhelyezhetjük addig, míg újra nem használjuk. Házunk komfortos hangulatát nélkülözhetetlen a kertbe is kivinni, mivel az is otthonunk szerves része.

Összecsukható szék, ami kis helyen is elfér

Elengedhetetlen, hogy harmonikus és idilli közeget alakítsunk ki az udvaron is, ahol jól érezhetik magukat a család tagjai és a hozzánk érkező vendégek is. Ehhez a környezethez tudunk kerti székek széles választékával hozzájárulni.

Az összecsukható szék előnyei

A kerti székek nagy népszerűségnek örvendenek a családi házak, nyaralók udvarán és teraszán. Az összecsukható szék különösen népszerű kisebb tárolóhelyiséggel rendelkező háztartások esetén.

Ahol csak az erkélyen van lehetőség a szabad levegő nyújtotta előnyök élvezetére, ott is előszeretettel választják a kültéri székek összecsukható változatát. Kinek ne esne jól nyáron a gőzölgő reggeli kávé elfogyasztása a friss levegőn?

Horgászok körében kifejezetten kedvelt típus az összecsukható szék, amiben kényelmesen pihenve elmerülhetnek az élet dolgaiban, míg megérkezik életük nagy fogása. A peca végeztével aztán egy könnyű mozdulattal összehajtogatják széküket és indulhatnak is haza.

 

Aruba összecsukható műanyag kerti szék

Nagyon erős szerkezetű és kényelmes kialakítású az Aruba összecsukható kerti szék, amely akár egyetlen mozdulattal összezárható a használat után. Ez a műanyag kerti szék prezentálja a komfort és a strapabíró kivitel egyidejű jelenlétét.

Többféle módon pozícionálható a háttámlája, ennek köszönhetően a kényelem tovább fokozható, a pihenés garantált. Láblógató testhelyzet elérése érdekében döntsük hátra a támlát, amennyire lehet, és kezdhetjük is a felhők önfeledt szemlélését.

Az Aruba összecsukható szék több színben kapható, válasszuk ki a kertünk stílusához legjobban illőt. Karbantartása nem igényel különösebb erőfeszítést, mindössze langyos mosogatószeres vízzel és egy törlőkendő segítségével könnyedén tisztán tarthatjuk.

Prémiumminőségű alapanyagai biztosítják, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak, a fagynak, az erős napfénynek és az UV-sugaraknak. Minden évszakban kertünk vagy teraszunk kelléke lehet ez a garantáltan tartós, összecsukható szék.

 

Grafit-piros kerti szék

Ez az összecsukható szék nemcsak a kertben a teraszon vagy az erkélyen közkedvelt, de éttermek és kávéházak teraszán is találkozhatunk velük. Alumíniumból készült váza kevésbé teszi hajlamossá a rozsdásodásra.

A felhasznált anyagok ellenállnak az időjárási viszonyoknak, ezáltal meghosszabbítják a szék élettartamát, a stabilitást pedig az egymástól széles távolságra levő lábak fokozottan erősítik.

A pihenés kényelmét növeli az ergonomikus kialakítás, a szellős háttámla és a kartámaszok, az egyikben pohár- vagy palacktartó is el lett helyezve. A háttámla és a karfák alátámasztják a gerincet, az ülésben pedig szivacs van a komfortosság emelése érdekében.

Számos előnyei közé sorolható a kis mérete, az összecsukhatósága és könnyedsége miatt a könnyű szállíthatósága és egyszerű tárolása.Tekintsd meg további kerti székeinket és kerti bútorainkat weboldalunkon, és ha segítségre, tanácsra van szükséged a választást illetően, keress minket bizalommal!

Blog

Ajánlott termékek