Őrületes Black Friday a Homeluxon

Elérkezett a Black Friday, amikor a vásárlók egész világon izgatottan nyomkodják a telefonjaikat, keresve fantasztikus ajánlatokat és hatalmas kedvezményeket a kedvenc üzleteinkben. Ha te is azok közé tartozol, akik nem akarnak lemaradni az év egyik legnagyobb eseményéről, akkor ne keress tovább! A Homelux.hu-n minden eddiginél fantasztikusabb Black Friday ajánlatokkal készültünk. Több mint 2000 akciós lakberendezési termék vár rád. Most hihetetlenül alacsony áron viheted haza az álmaidat!

Őrületes Black Friday a Homeluxon

2023-ban is igyekeztünk minden lakberendezési területen fergeteges ajánlatokkal készülni.  A fürdőszoba bútoroktól egészen a konyhai kiegészítőkig.

Ha felújítanád a fürdőszobád nincs jobb alkalom a Black Friday-nál. A leziter zuhanykabinjai rengeteg kivitelben elérhetők, most kivételes áron. Emellett megtalálod az akciók között a  Vario Pull 100 komplett fürdőszoba bútort, amely kompakt méreteinek köszönhetően kisebb és közepes méretű fűrdőszobákba is tökéletesen illik.

De ne elégedj meg a fürdőszobád felfrissítésével szerezz be egy Yorki beépíthető konyhablokkot, hogy beleszeress újra a főzésbe vagy tedd komfortosabbá a mosogatást egy gránit mosogató tálcával és egy vadonatúj corin csapteleppel.

Ne feledkezz meg a nappali és a hálószoba bútorokról sem. Ha mindig szerteszét hevernek a ruháid az ágyon, most ruházz be egy komódra vagy gardróbszekrényre.

Az őrületes akcióknak még közel sincs vége. Home officban dolgozol? Legyen egy kényelmes hátakat nem romba döntő irodai forgószéked szuper Black Friday áron. És persze nem utolsó sorban a jó munkához ideális hőmérsékletre van szükség, de szerencséd a fűtőpanelekink meleget hoznak a hosszú téli estékre. Emellett természetesen egy nyílászáró cserével is megakadályozhatod, hogy a meleg kiszökjön a lakásból.

Télen kevésbé foglalkozunk az udvarral pedig érdemes előre gondolkozni és most beszerezni egy kerti garnitúra szettet, egy hűsítő medencét a nyárra vagy egy kerti házat a szerszámaidnak. Ne kelljen később nagyra nyitni a pénztárcád, hiszen itt van a tökéletes alkalom, hogy spórolj a költségeken.

Mi úgy gondoljuk, vágj bele bátran egy lakásfelújításba és ne hagyd veszni az év legjobb ajánlatait - csak a Black Friday alatt itt a Homelux.hu oldalon!

Blog

Ajánlott termékek