Blog

Nyaralást idéző fürdőszobák

2020.02.20 08:00

Van, aki még csak az utazási katalógusokat lapozgatja és keresi az idei álom-nyaralást.

Aki az előszezonban útnak indult, már élményekkel töltekezve, kipihenten és barnára sülve érkezik haza.

 

 

Persze ilyenkor természetes, hogy visszavágyik az ember abba a környezetbe ahol boldogan teltek a napjai. A csempe- és szanitergyártóknak hála már nem nehéz visszaidézni egy-egy ország hangulatát az otthonunkban, hogy legalább lélekben újra élhessük a nyaralás pillanatait.

 

Színek, formák, országok

 

A görög stílust lekerekített formák, matt felületek jellemzik. A hideg és friss kék a fehérrel kombinálva Santorini látképét idézi. Ez a stílus olyan térben érvényesül igazán, ami elegendő természetes fényt kap - tehát nagy ablakok, tágas tér szükséges.

 

Egy-egy terrakotta kaspó, fehérre festett rusztikus fürdőszoba bútor, kék nyílászárók igazán autentikussá teszik a fürdőszobát.

 

 

 

A mediterrán stíluson belül külön említhetjük az egyes országok jellegzetességeit.

 

A spanyol stílus hivalkodó és az erős színekre fekteti a hangsúlyt, megjelenik a sötét narancssárga, a barna, a vörös. Anyagok tekintetében a sötétre pácolt fa bútorok, a kovácsoltvas és a bőr párosítása jó választás a tüzes spanyol életérzés szerelmeseinek.

 

A francia mediterránra jellemzőek a meleg színek, a természetes kő vagy terrakotta burkolatok jelenléte.

 

A rusztikus, hamisítatlan vidéki hangulatot árasztó bútorok, és a ma divatos vintage stílusú kiegészítők kiválóan kombinálhatók egymással.

 

Az egyiptomi stílus a csillogás kedvelőinek ajánlott. A fekete, az arany, illetve a sárga, okker és türkiz színek mind megjelenhetnek a fali mozaikcsempén. Szigorú geometriai minták, éles határok jellemzik. Érdemes réz, vagy arany színű fürdőszoba csaptelepeket választani, fokozva ezzel a gazdagság-hatást.

 

 

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu