Blog

Nem tudod, hogyan kezdj hozzá az otthoni bársarok tervezéséhez? Ezek az alapok segítenek

2020.03.06 08:00

Kis helyen is elfér

Valljuk be őszintén, egy otthon berendezett, saját bárpult életérzés. Főleg akkor, amikor egy nehéz nap után másra sem vágysz, mint ellazulni a kedvenc italod társaságában. Ami otthonod lágy ölén talán még jobban esik, mintha egy közeli bárban fogyasztanád el.

Természetesen felvetődnek az olyan kérdések, hogy hogyan kezdj hozzá a kialakításnak, mennyi helyre van szükséged, és melyek a nélkülözhetetlen berendezések. Szerencsére nem gond, ha nincs több négyzetméternyi kihasználatlan területed a nappaliban vagy a konyhában, mert pár polc, egy kisebb bárasztal és egy-két bárszék kis helyen is elfér.

 

A hangulatot pedig feldobhatod a kiegészítőkkel (például a polc háttérvilágításával vagy egy minihűtővel). A sörcsap is szóba jöhet, de ennél számításba kell venned, hogy a kialakítása helyigényes, illetve egy hordó minimum 30 literes, ami 3-5 napig őrzi meg a minőségét. Ráadásul gondoskodni kell a rendszeres tisztán tartásról – e miatt ezt csak az igazán lelkes sörimádóknak javasoljuk.

 

Persze ha több tered van kibontakozni, akkor egy bárasztalt is beszerezhetsz. Az ehhez tartozó székek kiválasztásakor is ugyanazokat a szempontokat érdemes szem előtt tartanod, mint a pult mellé kiszemelt daraboknál. Függetlenül attól, milyen méretekben gondolkodsz, figyelj arra, hogy az adott helyen legyen elérhető elegendő áramforrás (feltéve, hogy világító elemeket és hűtőt is szeretnél).

 

 

Kényelem vs. dizájn

 

Őszintén megmondjuk, nem tudunk fontossági sorrendet meghatározni a kényelem és a dizájn között, amikor döntésre kerül a sor. Mert egy bársarok lényege a külcsín, de persze az is lényeges, hogy komfortos legyen az ücsörgés. Éppen ezért azt javasoljuk, próbáld ki, melyik darabokon tudsz könnyedén elhelyezkedni – majd lecsusszanni.

 

Ehhez vedd hozzá a megjelenést, a végső voksod pedig a harmóniára törekvés szerint tedd le. A választékban biztosan megtalálod a tökéletes alternatívát, hiszen a bohókás, színes termékektől a letisztult, elegáns vonalvezetésű darabokig terjed a paletta.

 

A tervezéskor válassz ki egy falat, amire fel tudod tenni a polcokat (ezek akár újrahasznosított darabok is lehetnek), illetve a kedvenc tábláidat. Ezek lehetnek különböző oldalakról beszerzett, retró poszterek az 1900-as évek első évtizedeiből, de akár a modern felfogású bárokból is meríthetsz ötleteket.

 

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu