Nem is gondolnád, mi mindenre megoldás a fürdőszoba tükör polccal

A reggeli kapkodásban nincs kéznél a fésűd, a rúzsod, vagy esetleg nem találod kedvenc szempillaspirálod? Nincs a mosdó felett egy praktikus fürdőszoba tükör polccal, ahol ezek a fontos kiegészítők mindig a kezed ügyében vannak, bárhogy is sietsz a munkahelyedre? Ez bizony nagy hiba, mert így azzal pazarolhatod el az értékes idődet, hogy ezeket a dolgokat keresgéled ahelyett, hogy még az üdítően finom kávédat kortyolgatnád a konyhaasztal mellett. Áruházunk fürdőszobabútor kínálatában megtalálható számtalan modern külsejű, stílusos és divatos fürdőszoba tükör polccal.

Nem is gondolnád, mi mindenre megoldás a fürdőszoba tükör polccal

Azok a sietős reggelek…

A fürdőszoba méltatlanul leértékelt helyisége otthonunknak, pedig itt indul a napunk és jó esetben innen vezet az út a hálószobába, ahol véget ér. A reggeli készülődés alapvető helyszíne, ahol a családtagok között folyik a verseny az első helyért. Vajon ki ér be előbb a fürdőbe? Kinek lesz ma szerencséje időben elvégezni a mosakodást és az utolsó simításokat magán?

Ennek nélkülözhetetlen kelléke a fürdőhelyiség kincse: a szép és esztétikus, de közben gyakorlatias célokat szolgáló fürdőszoba tükör polccal. Hogyan is mernénk elhagyni otthonunkat anélkül, hogy megvizsgáltuk volna tükörképünket? Lehet, hogy ott fehéredik valahol arcunkon a kapkodva elvégzett fogmosás nyoma. A szemfesték elkenődött, az egyik fülünkből hiányzik a fülbevaló, és még a hajunk sem fogad szót a fésűnek.

 

WEGA fürdőszoba tükör polccal

A makulátlan külső záloga lehet a WEGA fürdőszoba tükör polccal matt fekete színben. Többféle változatban, különböző méretekben megvásárolható webáruházunkban ez a gyönyörű modell. Az egyedi igényekhez és a mosdóhelyiség adottságaihoz mérten érdemes választani a keskenyebb vagy a szélesebb változatok közül.

Polcán kényelmesen elférnek az apróbb fürdőszobai kellékek, így reggeleid is gördülékenyebben telhetnek, és az idegeid sem mondják fel a szolgálatot már a korai órákban. Munkahelyedre pontosan és vidáman érkezel, főleg, ha már a “péntek” szó szerepel a naptárban aznap.

 

KORIN LED fürdőszoba tükör polccal és világítással

Az Aqualine terméke, a KORIN LED fürdőszoba tükör polccal és világítással szintén többféle méretben kapható áruházunkban. Laminált MDF anyaga biztosítja a magas minőségű kivitelt. Sok piperecucc elhelyezésére alkalmas, mivel a tükör előtti polcon kívül még négy polc áll rendelkezésre az oldalába építve. Nagyon mutatós és rendkívül praktikus darab, nagycsaládosoknak kifejezetten ajánlott. A tükörbe simult LED izzók az ideális megvilágítás mellett pazar arculatot is kölcsönöznek a fürdőnek.

A modern és esztétikus LED tükör előnyei

A LED tükör a korszerűség és a hasznosság szempontjából került számos modern fürdőszobai tükör felszereltségébe. Vannak olyan mozzanatok, amikor még határozottabban szükségünk van a pontos és részletes tükörképünkre. Célzottan és aprólékosan kell megfigyelnünk az arcunk különböző pontjait, ehhez pedig nélkülözhetetlen a tökéletes megvilágítás.

Ilyen például férfiak esetében a borotválkozás: a fény segít, hogy makulátlan legyen az eredménye. Hölgyek sminkeléshez, szemöldökszedéshez, bőrhibák eltüntetéséhez is gyakran alkalmazzák. Nagyon sok fürdőszobában nincs természetes fény sem, így ezekben a helyiségekben még inkább előnyös ez a fajta fényforrás.Tekintsd meg webáruházunk széles fürdőszobai bútorok, kiegészítők kínálatát, és ha nem igazodsz ki, segítünk a választásban vagy válaszolunk bármilyen kérdésedre, keresd munkatársainkat elérhetőségeinken! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a fürdőszobád kialakítása vagy felújítása során.

Blog

Ajánlott termékek