Medencetakaró: az optimális megoldás

A medencetakaró minden kerti medencének tökéletes védőburkot alkot, amely véd a kosztól és a szennyeződésektől is. Medencetakaró fóliát az inaktív medencehasználat alkalmával érdemes felszerelni. Optimális megoldás nyáron, kis és nagy medencék számára is.

Medencetakaró: az optimális megoldás

A Homelux webáruház a lakberendezéshez, lakásfelújításhoz és az ingatlanfenntartáshoz ajánl kiemelt segítséget. Széles termékkínálat áll rendelkezésére a vásárlónak, legyen szó akár háztartási gépekről, bútorokról, dekorációs kiegészítőkről, alapberendezésekről és egyéb háztartási cikkekről. Webáruházunk főoldalán mindig értesülhetsz aktuális akcióinkról és újdonságainkról! Nálunk akkor is megtalálod, amit keresel, ha panel- vagy családi ház berendezésére adod a fejed. Kertes ház szempontjából pedig nagyszerű választékát találod kerti bútoroknak, kerti gépeknek és egyéb berendezéseknek is.

A kerti medencék például minden családi házban felbukkannak valamilyen formában. A nyári hőségben szinte már elengedhetetlen kelléke az otthoni hűsölésnek. Amikor pedig medencét választasz, mindenképpen nagy figyelmet kell fordítanod annak karbantartására is. A medencefólia tökéletes megoldás medencéd tisztán tartására! Védd a medencéd a kórokozóktól és a piszoktól hatékonyan, fólia segítségével!

A medence és annak karbantartása családi házakban

Amikor közeleg a jó idő, mindenképp érdemes elgondolkodni egy frissítő kerti berendezés beszerzésén. Ha egy kis pancsolásra vágytok a nagy melegben, de messze van a Balaton, és még a tengerparti nyaralás is elmarad, optimális megoldást jelent egy medence beszerzése.

Amennyiben egy ilyen projektre szánjátok magatokat, mindenképp meg kell tennetek a kötelező lépéseket, hogy biztonságosan és helyesen használhassátok a medencét. Az egyik legfontosabb tényező annak karbantartása és tisztán tartása.

Senkinek nincs kedve bogaraktól hemzsegő és kórokozókkal teli vízben fürdőzni, így érdemes a medencét minden használat után letakarni. Erre a célra ideális az úgynevezett medencetakaró fólia.

 

A medencetakaró előnyei

Egy ilyen kiegészítőnek rengeteg előnyét kiaknázhatod. A tisztaság és az egészséges, biztonságos használat garantált egy ilyen tartozékkal.

Amikor már nem használjátok a pancsolót, egyszerűen erősítsétek rá a használati utasításoknak megfelelően a takarót, hogy minden oldalán jól zárjon. Alig tart tovább pár percnél, mégis hatékony védelmet biztosít higiéniai szempontból.

Nem csupán a bogaraktól és az egyéb növényi vagy más hulladéktól kíméli meg a vizet, de a szennyeződéseket is távol tartja. Ezáltal a kórokozók nem találhatnak utat a medence legfőbb alkatrészeihez, mint például a vízforgatóhoz. Így a kiegészítő is hosszabb élettartamúvá válik.

 

Medencetakaró kínálat

Ahány ház, annyi medence. Természetesen webárruházunk kínálatában minden méret és forma megtalálható, így a hozzájuk tartozó takarófólia is egyaránt megvásárolható. A Hecht 000030 medencetakarója például a legpopulárisabb formulára készült.

Ezek a takarók a PVC modellek kivételével téliesítésre, téli védelemre is specializáltak. A fény elzárásával ugyanis meggátolják az algásodást, így a következő nyár alkalmával is frissen és üdén áll készen a használatra.

A szigetelt medencetakarók pedig a víz tisztán tartásán kívül a hőmérsékletet is képesek megőrizni. A medence alját is védheted az erre kijelölt aljatakarókkal.

Nézz körül kínálatunkban, biztosan találsz az igényeidnek megfelelő kiegészítőt.

Blog

Ajánlott termékek