Nyitott polcos szekrény LT4566 bükk

Cikkszám: LT4566
46 990 Ft
RRP: 56 990 Ft
Beszállítói raktáron
Több színben
Több színben
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 4500 Ft

Adatok

Gyártó
Homelux
Termékverzió
Nyitott polcos szekrény LT4566 bükk
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 45 cm
Mélység 42,2 cm
Magasság 180 cm
Polcok száma 5 db
Bútorlap vastagság 16 mm
Súlya 35 kg

Termék leírás

Könyvespolc egy univerzális bútor, melyet fel tud használni és állítani gyakorlatilag akárhol a lakásban vagy házban. Valóban praktikus és funkcionális, mert ilyen rakodóteret kihasznál a gyerekszobában, nappaliban, hálószobában vagy az előszobában. A könyvespolc gyártva minőségi DTD laminált anyagból színkivitelezése bükk. Könyvespolcnak van öt polca. Szállítása együtt az alsó léccel. Engedje meg magának ezt az egyedi szlovák terméket otthonában.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről.

Vélemények

Nyitott polcos szekrény LT4566 bükk
Beszállítói raktáron
46 990 Ft
RRP: 56 990 Ft