Nyitott polcos szekrény LT4549 cseresznye

Cikkszám: LT4549
89 990 Ft
RRP: 110 990 Ft
Beszállítói raktáron
Több színben
Több színben
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1990 Ft
Prémium szállítás : 4800 Ft

Adatok

Gyártó
Homelux
Termékverzió
Nyitott polcos szekrény LT4549 cseresznye
Garancia idő
12 hónap
Szín
Cseresznye

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 110 cm
Mélység 29 cm
Magasság 191 cm
Bútorlap vastagság 36 mm
Súlya 37 kg

Termék leírás

Szeretne könyveinek vagy dísztárgyaknak több pakolófelületet és egyben modern és praktikus kiegészítő elemet? Többfunkciós könyvespolc a megfelelő választás. Variált polckialakítása egyéni megjelenést és eleganciát ad neki. Könyves fal kialakításához vagy nappali berendezés kiegészítésére alkalmas. DTD laminált tölgyfa színű bútorlap és tartós króm a főbb jellemzői. A váz 36 mm vastagságú és ennek köszönhetően nagyon masszív, erős szerkezetű bútordarab. A hátsó élek is élfóliázottak, így a polc - megfelelő rögzítés mellett - akár térbe is illeszthető. A modern bútorok nagyszerű, praktikus és látványos kiegészítője.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről.

Vélemények

Nyitott polcos szekrény LT4549 cseresznye
Beszállítói raktáron
89 990 Ft
RRP: 110 990 Ft