Sky Light SKL10 méhsejt mennyezeti világítás 6500K

Termékverzió: Sky Light SKL10 méhsejt mennyezeti világítás 6500K
Cikkszám: SKL10
Tömeg: 13,98 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
779 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 5800 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Sky Light SKL10 méhsejt mennyezeti világítás 6500K
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Sky Light SKL10 méhsejt mennyezeti világítás 6500K

A termék részei:

Sky Light V csatlakozás (26 db): Kiváló minőségű csatlakozók, melyek lehetővé teszik a könnyű és stabil kapcsolatot a fényforrások és a lámpák között.

Sky Light méhsejt mennyezeti lámpa 6500 44 cm (52 db): A 6500-es fényforrások modern és stílusos világítást biztosítanak. A 44 cm hosszúságú lámpák kiválóan alkalmasak nagyobb területek megvilágítására.

Sky Light Y csatlakozás (18 db): Az átlátszó anyagból készült csatlakozók a tartósságot és az esztétikus megjelenést garantálják, lehetővé téve a stabil kapcsolatot a fényforrások és a lámpák között.

Sky Light vezeték 30 cm (3 db): Az elengedhetetlen vezetékek a lámpák tápellátását biztosítják, és mindkét oldalra csatlakoztathatók a lámpákhoz, optimalizálva a lámpák elhelyezését és használatát.

Sky Light 180° csatlakozás (8 db): Az 180°-os csatlakozások lehetővé teszik a különböző szögű csatlakozásokat, és segítik az egyedi világítási rendszerek tervezését és összeszerelését.

Sky Light T csatlakozás (1 db): A T alakú csatlakozás lehetővé teszi a fényforrások elágazását, ami különféle elrendezéseket és világítási terveket tesz lehetővé.

Sky Light 90° csatlakozás (3 db): Az 90°-os csatlakozások lehetővé teszik a különböző szögű csatlakozásokat, és segítik az egyedi világítási rendszerek tervezését és összeszerelését.

Sky Light méhsejt mennyezeti lámpa 6500 120 cm (12 db): A hosszabb, 120 cm-es lámpák ideálisak nagyobb területek vagy hosszú folyosók megvilágítására.

 

Főbb jellemzők:

Modern és stílusos design: A méhsejt mintázatú mennyezeti lámpa elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

6500 K-es színhőmérséklet: A meleg fehér fény segíti a produktivitást és javítja a hangulatot.

Egyszerű összeszerelés: A moduláris fénycsövek könnyen és gyorsan összeállíthatók a tartós csatlakozókkal.

Csatlakozók használata kábelek nélkül: A fényforrások egyszerűen  illeszkednek a csatlakozókba.

Sokoldalú felhasználás: Otthon, az irodában vagy a műhelyben. Autóüzletekben, garázsokban, autómosókban, műhelyekben és egyéb területeken is alkalmazható.

Könnyen felszerelhető: Közvetlen a mennyezetre vagy felfüggesztve is telepíthető.

DIY összeszerelés: Az egyedi formák és mintázatok létrehozása lehetőségét kínálja.

A méhsejt mennyezeti világítás előnyei: 

Egyszerű telepítés: A LED-es hatlapú lámpákat könnyen rögzítheted közvetlenül a mennyezterve vagy felfüggesztheted, egyszerűen csavarokkal a mennyezetre rögzíthetők, vagy tartókonzollal is könnyedén rögzíthetők.

Önálló összeszerelési lehetőség: Bármilyen kreatív ötletet megvalósíthatsz a lámpák összeszerelésével, szabadjára engedve a képzeletedet, és különböző mintákat alkothatsz.

 

A 6500 K-es színhőmérsékletű fénye meleg fehér napfényhez hasonlóan világít, segítve ezzel a produktivitást és javítva a hangulatot. A termék különböző formákban is elrendezhető, például méhsejt mintázatban, ami egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

 

A Sky Light SKL10 méhsejt mennyezeti világítás 6500 ideális választás lehet minden olyan helyszínre, ahol a modern és hatékony megvilágítás kiemelten fontos. A termék minősége és funkcionalitása garantált, és sokoldalúan alkalmazható otthonokban, irodákban, műhelyekben és más területeken.

 

Hova ajánljuk? 

Sky light lámpák sokféle helyszínen használhatók, ideértve autóipari üzleteket, karosszéria-műhelyeket, autógyártó műhelyeket, autószerelő műhelyeket, autómosókat,  garázsokat, bemutatótereket, edzőtermeket, játékszobákat, fodrászatokat, szupermarketeket, és még sok más helyen is.

Vélemények

Sky Light SKL10 méhsejt mennyezeti világítás 6500K
Rendelhető
779 990 Ft