Zuhanyfal távtartóhoz flexibilis fali rögzítő

Termékverzió: Zuhanyfal távtartóhoz flexibilis fali rögzítő
Cikkszám: LZFTT-03
Tömeg: 500 g/db
Garancia idő: 12 hónap
5 990 Ft
Nincs raktáron
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 4500 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Zuhanyfal távtartóhoz flexibilis fali rögzítő
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

A zuhany fal távtartóhoz flexibilis fali rögzítők alkalmazása nagy előnyt jelent a zuhanyzók tervezésében és kialakításában. Ezek a rögzítők olyan speciális mechanizmust tartalmaznak, amely lehetővé teszi a zuhanyfalak könnyű és biztonságos rögzítését, miközben biztosítja a szükséges stabilitást. A flexibilis fali rögzítők tartós, rugalmas anyagból, készülnek. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a különböző fal- és zuhanyfal típusokhoz, valamint kompenzálják a lehetséges méretkülönbségeket és egyenetlenségeket. Ezáltal a flexibilis rögzítők sokoldalúak és könnyen használhatóak.

A zuhany fal távtartóhoz flexibilis fali rögzítők használata nagyban megkönnyíti a zuhanyfalak telepítését és beállítását. A rögzítők könnyen és biztonságosan rögzíthetők a falra, és a rugalmas szerkezet lehetővé teszi a zuhanyfal pontos pozicionálását és igazítását. Ezáltal a zuhanyfalak stabilan állnak, és elkerülhető a kilengés vagy a mozgás a használat során.

A flexibilis fali rögzítők további előnye, hogy lehetővé teszik a zuhanyzók könnyű karbantartását és tisztítását. A rugalmas anyag könnyen hozzáférhetővé teszi a fal és a zuhanyfal közötti területeket, így könnyebb megtisztítani azokat a szennyeződésektől. Ezáltal a zuhanyzók higiéniai szintje fennmarad, és a karbantartás egyszerűbbé válik.

Összességében a zuhany fal távtartóhoz flexibilis fali rögzítők használata jelentős előnyt nyújt a zuhanyzók tervezésében és kialakításában. A rugalmas anyagokból készült rögzítők könnyedén alkalmazkodnak a különböző fal- és zuhanyfal típusokhoz, biztosítva a stabil rögzítést. Emellett a könnyű telepítés és a könnyű karbantartás további előnyöket kínál a felhasználók számára.

Vélemények

Zuhanyfal távtartóhoz flexibilis fali rögzítő
Nincs raktáron