Medence tisztító háló alumínium nyéllel 122 cm

Termékverzió: Medence tisztító háló alumínium nyéllel 122 cm
Cikkszám: LMTH-03
Tömeg: 230 g/db
Garancia idő: 12 hónap
3 690 Ft
RRP: 6 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 1700 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Medence tisztító háló alumínium nyéllel 122 cm
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Általános tudnivalók

A medence tisztító háló az egyik legfontosabb eszköz, amely segít a medence karbantartásában és tisztán tartásában. A medence használata során számos szennyező anyag, például levél, ág, bogáncs és egyéb hulladék kerülhet a vízbe. Ez a szennyeződés nem csak kellemetlen látványt nyújt, hanem veszélyt is jelenthet a medence használóira nézve. Ezért fontos, hogy a medencében lévő szennyeződést eltávolítsuk.

 

A háló használata

A medence tisztító háló használata rendkívül hatékony és egyszerű módszer a medence tisztán tartására. A háló segítségével könnyedén eltávolíthatjuk a víz felszínéről a szennyeződéseket, így megelőzhetjük a medence vízminőségének romlását. A medence tisztító háló használatával csökkenthető az alga- és baktériumképződés a medencében, amely hosszú távon megóvja a medence használóit a betegségektől.

 

Előnyei:

A medence tisztító háló rendszeres használatával csökkenthetjük a vegyszerek mennyiségét, amelyeket általában a medence vízének tisztán tartására használnak. Ez pedig nem csak a környezetbarát megoldás, hanem az egészségünk szempontjából is előnyös, mivel a vegyszerek használata túlzott mennyiségben irritálhatja a bőrünket és a szemünket.

A medence tisztító háló használatával időt és pénzt takaríthatunk meg a hosszú távon. A rendszeres tisztítás és karbantartás segít megelőzni a nagyobb javításokat és költségeket, amelyekkel a medence hosszú távú karbantartása járhat.

Végül, de nem utolsósorban, a medence tisztító háló használata kényelmes és egyszerű. A háló kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén elérjük a medence minden részét, így a tisztítás hatékony és alapos lesz. A háló használata kevés időt vesz igénybe és nem igényel különösebb szakértelmet, így bárki használhatja, akár gyerek is.

Összességében a medence tisztító háló használata nagyon fontos és előnyös a medence karbantartásában és tisztításában.

 

Kinek ajánljuk a medence tisztító hálót alumínium nyéllel:

Mindenki számára, akinek van medencéje, függetlenül attól, hogy kisméretű vagy nagyméretű medencét kell megtisztítania. Könnyű használata miatt akár a gyerekek is ki vehetik a részüket a takarításból.

 

Vélemények

Medence tisztító háló alumínium nyéllel 122 cm
Rendelhető
3 690 Ft
RRP: 6 990 Ft