Kreativitás határtalan - vásárlói visszajelzés képekkel - Hollywood kerti tároló kicsit másképp

Egy műanyag kerti tároló mindig jól jön kertünkbe vagy teraszunkra. Praktikus és kényelmes megoldás, hiszen alkalmazható tárolóként és ülő alkalmatosságként is a legtöbb esetben. Szeretjük meglepetésekkel megajándékozni vásárlóinkat, mellyel mosolyt csalhatunk arcukra, de ez sok esetben fordítva is igaz. 

Kreativitás határtalan - vásárlói visszajelzés képekkel - Hollywood kerti tároló kicsit másképp

Kedves vásárlónk kihasználta kreatív fantáziáját és Hollywood kerti tárolónk funkcionalitásának egy teljesen másikk oldalát mutatta be nekünk.

Kretivitás határtalan

Sokan kedveljük a kényelmes, egyszerű és izléses megoldásokat. Egy kerti tároló mindig jól jön otthonunkba, hiszen nagyban megkönnyíti dolgunkat rendtartás terén. De ha elég kreatívak vagyunk akár egy teljes szivattyú rendszert is kialakíthatunk benne. A tárolónak köszönhetően a kevésbé esztétikus szivattyú rendszert egyszerűen elrejthetjük, de mind e mellett megőrzi makulátlan működését. Hát nem szuper?

 

Meglepetések tárháza sose fogy ki!

Kedves vásárlónk fotói mosolyt csaltak arcunkra és teljesen más szemszögből láthattuk kerti tárolónkat, melyet egy nem mindennapi formában használtak fel. Ha te is rendekezel szuper ötletekkel és kreatív megoldásokkal ne tarcsd magadba, oszd meg velünk. 

Kiváló megoldás szivattyú rendszer kialakításához. (vásárlóinktól kapott fotok)

 

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog

Ajánlott termékek