Környezetbarát elektromos robogó a kényelmes és biztonságos utazás szolgálatában

Napjaink egyre inkább a környezettudatosság jegyében telnek életünk több területén, ezért is kiváló közlekedési eszköz az elektromos robogó. Nagy távokat kell időnként megtennünk viszonylag rövid idő alatt, így ezek a kis szerkezetek kitűnő társaink lehetnek. Autóval nem mindig gazdaságos közlekedni, de a városon belüli forgalomban és kisebb országúti távolságok esetén nagyon jó megoldás az elektromos robogó. Két- és háromkerekű modellek is léteznek, utóbbiak az idősebb emberek nagy fokú kényelmét szolgálják.

Környezetbarát elektromos robogó a kényelmes és biztonságos utazás szolgálatában

A háromkerekű elektromos robogó mozgáskorlátozottak életét könnyítheti meg, akik enélkül nem vagy csak sokkal kevésbé tudnának helyet változtatni. Áruházunk kínálatában megtalálható mindkét változatú akkumulátorral működő robogó

Az elektromos robogó előnyei

Az akkumulátorral működő járművek nem bocsátanak ki káros gázokat, ahogy a drága benzint sem kell beléjük tankolnunk. Tudatos és környezetkímélő közlekedési lehetőség a településen belüli, illetve azon kívüli rövidebb távokra.

Kizárólag minőségi Hecht termékeket forgalmazunk, melyek között igazán fiatalos modelleket is találhatunk. Bár elsősorban idősebbek kedvelik az elektromos robogókat, de nálunk minden korosztály felfedezhet alkalmas darabot magának.

A mozgásszervi betegségekkel küzdők számára elképesztően nagy segítség a háromkerekű elektromos robogó. Szerencsére ma már a legtöbb hely akadálymentesített, így találkozhatnak barátaikkal egy kávézóban, elmehetnek rendezvényekre, vagy intézhetik ügyeiket a hivatalokban.

Mindezt könnyedén, biztonságosan és anélkül, hogy mások folyamatos segítségére szorulnának.

 

Hecht Betis Green akkumulátoros robogó

A Hecht Betis Green akkumulátoros robogó egy kétülésesnek minősített elektromos moped közúti használatra. 800 W-os szénkefe nélküli motor hajtja, mely a hátsó kerékagyban került elhelyezésre.

12 Ah kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik, ami nagyobb teljesítményű, kisebb tömegű és méretű, mint a régebbi típusú ólom. Emiatt akár 40 km hatótávolság is biztosított. Amennyiben a motor teljesítménye vagy az akkumulátor kapacitása kevésnek bizonyul, az e-bike-hoz hasonlóan pedálozással növelhetjük a hatótávot.

Az elektromos robogó maximális sebessége 40 km/h, a tárcsafékekkel biztonságos megállás kivitelezhető. Az akkumulátor maradéktalan feltöltéséhez 6-7 óra szükséges és teljesen csendes a működése. Nem bocsát ki káros anyagot és környezetbarát. A moped teherbírása 130 kg.

 

Hecht Wise Blue akkumulátoros robogó

A német Hecht gyártó cég egy másik magas színvonalú terméke a Hecht Wise Blue akkumulátoros robogó. Ez az elektromos kerekesszék elsősorban idősek és mozgáskorlátozottak számára készült.

Állítható és forgatható szék biztosítja a kényelmet fel- és leszálláskor, amit a kar egyszerű megnyomásával tudnak szabályozni használóik. A kormány alatt elhelyezett kosár nagyon jó hely a különböző személyes holmik pakolására, szállítására.

Az ülés mögötti részen tetszőlegesen elhelyezhető egy másik kosár is, ebben az esetben akár bevásárló körútra is indulhat vele tulajdonosa. A maximális teherbírása 150 kg, tehát nagyobb súllyal bíró emberek is használhatják biztonságosan.

A vezetéshez nincs szükség vezetői engedélyre, a törvény szempontjából gyalogosnak minősül a felhasználó. A kocsi fel van szerelve fényszórókkal, irányjelzőkkel, kürttel és visszapillantó tükörrel is, bár úttesten csak bizonyos körülmények esetén közlekedhet.

Bármelyik robogót választod üzletünk kínálatából, mindegyikkel jól jársz. Ha kérdésed merülne fel, bátran keress minket elérhetőségeinken!

Blog

Ajánlott termékek