Teletetős mosogató

Minden háziasszony álma egy szépen berendezett, kényelmes és praktikus konyha, ahol nagyon jó sütni-főzni, együtt lenni a családdal. A konyha valóban a lakás egyik legfontosabb helyisége, itt készülnek azok a finomságok, amiket a családtagok szívesen fogyasztanak. A főzést és evést követően a teletetős mosogató segít, hogy tisztaság és rend legyen.


 


Jó helyen jársz, hiszen bármilyen megoldást szeretnél, webáruházunk választékában minden megtalálható, amire a konyhában szükség lehet, ráadásul egyszerű lesz a vásárlás is. Nézd meg kínálatunkat, és találj rá könnyedén a keresett termékekre!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A konyha berendezése

 

Sokszor a bőség zavarával kell megküzdenie annak, aki a konyháját szeretné felújítani, modernizálni. Igazán bőséges a választék, és hasznos, ha előre eltervezed, hogy milyen stílusú konyhát szeretnél. A bútor kiválasztása után következhetnek a konyhai kiegészítők, a gépek, a  mosogatótálca, a hűtőszekrény, az edények, az evőeszközök stb. Beszerzése. Érdemes odafigyelni az összhatásra, hogy a berendezés harmonizáljon színben, anyagában a falak és járólapok színével. 

 

A konyhaszekrény kiválasztása nem választható el a mosogatótálca megvásárlásától. Ehhez adunk most pár tanácsot.

 

A mosogatótálcák fajtái

 

mosogatótálcák is nagy választékban találhatók meg kínálatunkban, anyaguk szerint lehetnek kerámiából, gránitból, rozsdamentes fémből. Minden anyagnak megvan a maga jó tulajdonsága, de mindegyikre elmondható, hogy könnyen tisztán tartható, higiénikus, a mai kornak, elvárásoknak megfelelő.

 

Lehetnek egymedencés, kétmedencés, csepegtető tálcás kialakításúak, kerek, négyszögletes vagy sarokba illeszkedő formájúak. A mosogatótálcát általában a konyhaszekrény munkalapjába vágott megfelelő méretű kivágásba helyezik, majd alulról rögzítik úgy, hogy a beépítés után a munkalap körbeveszi a beépített mosogatót.

 

A teletetős mosogatótálca előnyei

 

Ebben az esetben a mosogató alatt nincs munkalap, így teljesen lefedi az alatta lévő teret. Ez azért lényeges, hogy a mosogató mérete saroktól sarokig akkora legyen, hogy mint egy fedlap, lefedje az alatta lévő bútor mosogatónak kialakított részét.

 

Népszerű a TANGO kétmedencés mosogató, mely rozsdamentes acélból készült, antiszeptikus, hőálló, foltálló. Nem zárja magába a szagokat, túlfolyója a medencében van elhelyezve, szifonnal együtt kapható. Ismerkedj meg a többi modellel is, és válaszd a számodra tökéletes darabot!

 

Ismerd meg választékunkat, és biztos, hogy végre megvalósíthatod álmaid konyháját!