Kompresszorok és kompresszor tartozékok ezermestereknek

Egy igazi ezermester műhelyéből nem hiányozhat egy kompresszor és a kiegészítő tartozékok sem. Bármikor szükség lehet rájuk, mivel rengeteg olyan tevékenység adódhat a ház körül, amit hatékonyan meg lehet oldani a segítségükkel.

 

Kompresszorok és kompresszor tartozékok ezermestereknek

Többnyire nem lehetetlen ezeknek a feladatoknak az elvégzése kompresszor nélkül, viszont jelentősen megkönnyíti a munkát és csökkenti az arra szánt időt. A különféle kompresszor tartozékok pedig csak tovább növelik a használhatóságát.

A kompresszor alapvetően a levegő sűrítésével működik, a sűrített levegőt használja fel a különböző munkálatokhoz. Egy jó légkompresszor praktikus segítség a háztartásban, a ház körül, a kertben, a műhelyben, a garázsban is.

Mire használjuk a kompresszort?

Felfújhatod vele a kerékpár, az autó vagy a motor kerekét, de akár a strandjátékokat is. A kerti medence felállításánál is határozottan hasznát veheted. Az autódban a kevésbé hozzáférhető helyeket is tisztíthatod vele tisztítófolyadék felhordásával.

Ha fával dolgozol, szintén nagy segítség lehet. A lefúvató pisztollyal kipucolhatod a felhalmozódott port és forgácsot a munkaterületen. Szögbelövő csatlakoztatásával szöget is könnyedén beüthetsz vele.

A szórópisztoly a festést megkönnyítő kompresszor tartozék. Remek választás ecset helyett, szinte bármilyen anyagon kitűnően használható, mivel egyenletes bevonatot tudunk vele képezni a felületen. Nemcsak a minőség lesz szemmel láthatóan színvonalasabb, de jóval gyorsabban el is végezhetünk vele.

Kompresszor tartozékok kreatív és praktikus teendőkhöz

A kompresszorok célszerű használatához többféle kompresszor tartozék csatlakoztatható.

Áruházunk kínálatában a Hecht márka nagy népszerűségnek örvend. Megbízható és tartós használatra képes eszközök, melyekkel örömteli a munka és precíz a végeredmény. A HECHT 002026 pisztoly, adapter és 5 m tömlő szett illeszkedik a Hecht 2026, 2052 és 2353-as típusokhoz.

A Hecht 2026 kompresszor tartálya 24 literes, teljesítménye 1500W. Légszűrővel van ellátva, mely megakadályozza, hogy a gépbe szennyeződés kerüljön. Biztonsági, nyomáscsökkentő és leeresztő szelepekkel is felszerelt.

A Hecht 2052 kompresszor 50 literes tartállyal rendelkezik. Nagy kerekei és a masszív fogantyúk segítik a könnyű mozgathatóságát. Szintén 50 literes a Hecht 2353 kompresszor tartálya. Légszűrővel, biztonsági, nyomáscsökkentő és leeresztőszelepekkel rendelkezik ez a típus is.

Milyen kompresszort válasszunk?

Az átlagos kompresszorok 8 bar nyomást biztosítanak. A legtöbb eszköznek ez alatt van a nyomásigénye, melyeket a ház körül használunk, tehát nem szükséges nagyobb nyomású kompresszort vásárolnunk.

Vegyük figyelembe, mekkora levegőt tud adott idő alatt szállítani. Ha nem bír elegendőt, akkor nézzük meg, mekkora a tartálya. Ilyen esetben nagyobbat válasszunk, de gondoljunk arra is, ha esetleg szállítanunk kell majd, mert akkor kevésbé lesz egyszerű.

A dugattyús kompresszorok között létezik száraz és olajkenéses típus is. A túlmelegedés érdekében érdemes ezeket 10 percenként leállítani. Ha inkább folyamatos üzemeléshez használnánk, akkor válasszunk csavarkompresszort. Ezek mindegyike olajos.

Csak akkor javasolt otthonra csavarkompresszort vásárolni, ha rendszeresen dolgozol vele és ki is tudod használni. Máskülönben elég a háztartásba a könnyebben mozgatható, olcsóbb dugattyús kompresszor is.

Folyamatosan bővülő termékpalettánkon megtalálod a neked legmegfelelőbb kompresszort. Ne feledd a kompresszor tartozékokat se megvásárolni hozzá.

Amennyiben kérdéseid vannak, elérhetőségeinken állnak rendelkezésedre munkatársaink.

Blog

Ajánlott termékek