Kétszeres MagyarBrands díjas a Leziter márka 2022-ben

A MagyarBrands program egy olyan díjazási rendszer, amely már 2010 óta díjazza a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. A MagyarBrands csakis kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

Kétszeres MagyarBrands díjas a Leziter márka 2022-ben

Kétszeres MagyarBrands díjas a Leziter márka 2022-ben

A program küldetése már 13 éve ugyan az: szeretné a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. Az önkéntes és független szakmai zsűri a pénzügyi adatok átvizsgálása mellett egy meghatározott kritériumrendszer alapján, a fogyasztók bevonásával értékeli a jelölt márkákat. 

A Leziter már 2020-ban is nyert MagyarBrands díjat

A Leziter márka már 2020-ban is nagy sikereket ért el, elismerésben részesült fogyasztói- és üzleti
márkaként is. Nagy megtiszteltetés volt számunkra átvenni a díjakat. Örülünk, hogy márkánk már
2020-ban is bizonyított, hogy remekül megállja a helyét az igazi magyar identitású márkák között.

Márkánk 2022-ben is jól szerepelt a díjazáson

Hatalmas öröm és büszkeség számunkra, hogy a Leziter márka 2022-ben is jól szerepelt mind a Kiváló Fogyasztói-, mind pedig a Kiváló Üzleti márka kategóriában, és idén ismét elnyerhettük a MagyarBrands díjakat. Nagyon örülünk, hogy megkaptuk ezt a díjat, hosszú évek kitartó munkája van benne. 

Célunk, hogy a Leziter márka a következő években is a legkiválóbb magyar márkák között lehessen. Mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink gyorsan, kényelmesen és zökkenőmentesen vásárolhassanak nálunk, melyhez többek között minőségi termékeinkkel állunk rendelkezésükre.