Készíts bátran horgásztanyát egy modern kerti házból

Gondoltad volna, hogy egy kerti házból akár komfortos horgásztanyát is kialakíthatsz? Egyik vállalkozószellemű vásárlónk nagyon kreatívan új funkciót adott a Manor 6x5 DD kerti tárolónak. Hoztunk néhány hasznos információt, hogy akár te is megvalósítsd mindezt egy vízparton.

Készíts bátran horgásztanyát egy modern kerti házból

Egy idilli tóparti horgászat tökéletes kiegészítője lehet a Manor 6x5 DD kerti ház. Hiszen ez a kerti tároló sokféleképpen hasznosítható, ha kedvünk tartja akár horgászházzá is alakíthatjuk, ahol kényelmesen megpihenhetünk és ami menedéket nyújthat a tűző nyári nap elől. Nem utolsó sorban praktikusan elhelyezhetjük a horgászbotokat és egyéb felszereléseket, amelyek jó, ha kéznél vannak a vízparti feltöltődés alatt. Sőt, akár mellékhelyiséget is alakíthatunk ki benne, ahogy egyik vásárlónk is tette ezt.

Nézzük meg, mitől is lehet remek választás Manor 6x5 DD kerti ház egy horgásztanya kialakítására.

Ez a kerti fészer erős és időjárásálló anyagokból készült, ami biztosítja, hogy a benne tárolt horgász felszerelések mindig tiszták és jól védettek legyenek. A Manor 6x5 DD kettős falú szerkezettel rendelkezik, amely még nagyobb stabilitást és tartósságot biztosít. A padlólemez pedig megerősíti a ház alját, hogy ne érhesse el a talajnedvesség, így akár egy tavi környezet is remek választás a ház telepítésére.

Egyik legnagyobb előnye a Manor 6x5 DD kisháznak az, hogy természetes fényt enged be a rögzített ablakon keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen megtaláld a tárolt eszközöket. A dupla ajtók pedig tágas hatást keltenek, továbbá remek panorámát nyújthat a vízi életre.

Amellett, hogy praktikus, a Manor 6x5 DD kerti ház könnyen karbantartható is. A műanyag anyagnak köszönhetően nem kell aggódnod az impregnálás vagy a rendszeres festés miatt. Elegendő csak vízzel vagy enyhe tisztítószerrel tisztítani, és a ház újra ragyogni fog. Ez rengeteg energiát takarít meg, így több időnk jut hódolni a horgászat szenvedélyének.

A Manor 6x5 DD kerti ház számos biztonsági funkcióval is rendelkezik. A dupla ajtók zárral vannak ellátva, így biztosítva a tárolt eszközeid védelmét. A reteszelő rendszer pedig még nagyobb biztonságot nyújt, így bátran hagyhatod a horgászbotokat a tó parti fészeredben.

Ez a kisház nem csak praktikus és tartós, hanem környezetbarát is. A Manor 6x5 DD nagyrészt újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagokból készült, így csökkenti a környezetre gyakorolt hatást.

A kerti épület jellemzői még többet nyújtanak. 4,8 m³ kapacitással és 2,33 m² alapterülettel rendelkezik, így elegendő tárolóhelyet biztosít. A 16 mm vastag falak és padló, valamint a 75 kg/m² terhelhetőségű gerendás tető garantálják a tartósságot és a stabilitást. A kisméretű szellőzők pedig biztosítják a megfelelő légáramlást, így kellemesen tölthetjük pihenésre szánt időt a horgásztó mellett.

A felsorolt előnyök, mind azt bizonyítják, hogy ez a kerti kuckó kiváló választás lehet egy horgásztanyává változtassuk, ahova visszavonulhatunk egy hosszú nap után és belefeledkezhetünk a kedvenc hobbinkba, a horgászatba vagy akár a tavi csendéletbe.
Várjuk vásárlóink fotóit a hasonló kreatív megoldásokról.

Manor 6x5 DD kerti ház

Blog

Ajánlott termékek