Benzines gyepszellőztető

Te is észrevetted, hogy amikor elmúlnak a fagyok és beköszönt a tavasz, gyapjas, puha réteg takarja a pázsitot? A tél során ugyanis az elhalt növényi részekből, mohából és egyéb szennyeződésekből létrejön egy szivacsszerű takaró. Benzines gyepszellőztetővel egyszerűen és gyorsan frissítheted fel a pázsitodat.


 


S hogy miért célszerű ősszel és tavasszal is fellazítani a füves talajt? Azért, mert így biztosíthatod a víz és az oxigén gyökerekhez való eljutását. Böngéssz webáruházunkban, és rendeld meg gyepszellőztetődet, igazán változatos kínálattal várunk.

tovább bezár
Teljesítmény
Motor típusa
Vágási szélesség
Vágandó terület ajánlott mérete
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Hecht benzines gyepszellőztető

 

A német Hecht magas minőségű kerti gépei hosszú évekig szolgálják majd a gyeped szépségét. A gyártó benzines gyepszellőztetőit változatos teljesítménnyel és kialakításban rendelheted meg tőlünk.

 

A masszív fémházzal borított motor több mint három lóerő leadására képes. Az acélkésekkel ellátott henger mélységét jó néhány fokozatban beállíthatod. A talajszellőztetés során felszedett növényi részeket a készülék egy több tíz literes kosárba gyűjti. Neked csupán ki kell azt öntened, és néhány hét múlva gyönyörködhetsz az egészséges pázsitban.

 

Solo talajlazítónk

 

Az Alko Solo típusú talajlazítóját ugyancsak jó szívvel ajánlják webáruházunk munkatársai. Ezt a készüléket egy Honda motor hajtja, amely percenként háromezerszer forgatja meg a késekkel felszerelt hengert. A golyóscsapággyal ellátott kerekeken könnyedén gurul a talajlazító.

 

Az sem jelent gondot, ha bokrokat vagy fákat kell kerülgetned gyepszellőztetés közben. Ezekkel a praktikus gépekkel könnyen navigálhatsz a pázsit által határolt növények között. Használd ősszel és tavasszal is a talajlazítót, hogy a levegő és a víz táplálhassa a fűszálakat. Te pedig csodálhasd az élénk zöld gyepet a ház körül.

 

További kerti gépeink

 

Az elektromos és benzines gyepszellőztetőink mellett számos további kerti gépet rendelhetsz tőlünk. Fűnyíróink páratlanul széles választékban állnak rendelkezésedre. Ha szereted magad intézni a fűnyírást, válassz elektromos vagy benzines fűnyíróink közül. 

 

Inkább megspórolnád a munkával töltött időt és energiát? Robotfűnyíróink folyamatosan gondoskodnak a kerted ápolásáról. Fűkaszáink a nehezebben elérhető helyek gondozásában segítenek. Fa- és cserjevágóinkkal pedig kedvedre formázhatod a növényzetet.