Ültető eszköz

A kerti munkák közül az egyik legélvezetesebb és leghasznosabb elfoglaltság az ültetés, amely minőségi ültetőeszközök segítségével kivitelezhető a legkönnyebben. Webshopunk az elismert Hecht márka termékeivel készült, így az időtállóság és a megbízhatóság garantált. 

A konyhakertben és a virágoskertben is jól jön egy ültetőlapát és egy kis kapa gereblyével ellátva, amellyel megoldható a talajrendezés és a gyomlálás is. Fedezd fel nívós ültetőeszközeink mindegyikét, és űzd profi módon a kertészkedést!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A családi házban élők legnagyobb kiváltsága, hogy saját kerttel rendelkeznek, amely lehetőséggel szolgál a növénytermesztésre, egy saját kis konyhakert kialakítására. A növények gondozásához, az ültetéshez és a betakarításhoz is kerti szerszámok sokaságára van szükség. Ezek mindegyikét megtalálhatod webáruházunkban, legyen szó akár földművelésről, akár pedig a növényzet kordában tartásáról, egy esztétikus összkép kialakításáról!

 

Kifogástalan ültetőeszközök 

 

A palánták földbe helyezésének vagy a virágok elültetésének elengedhetetlen kelléke egy ültetőlapát, hiszen segítségével könnyen kialakítható az elültetni kívánt növények helye. A Hecht terméke ráadásul skálázott, így segítve a megfelelő mélységű árkok kialakítását. A lapát tartós fémötvözetből készült, a markolatát pedig műanyag alkotja, amely meglehetősen kényelmessé és könnyűvé teszi a használatát. 

 

Egy kis kapa az ültetéshez és a gyomláláshoz is megfelelő. A kertben, az erkélyen, a teraszon elhelyezkedő növények gondozására ajánlott. Kis helyen is elfér, így szinte bárhová magaddal viheted, de a rajta lévő akasztólyuknak köszönhetően a kamrában vagy a fészerben is egyszerűen megoldható a tárolása. 

 

Kerti eszközök beszerzése

 

Ültetőeszközeink a Hecht márka termékei, így rendelésre kaphatóak. Ha szeretnél belevágni a kertészkedésbe, néhány kellékre mindenképpen szükséged lesz. Vásárold meg őket egy helyről webáruházunkon keresztül, és élvezd a szabadban történő tevékenykedést, majd pedig családoddal együtt a színes és egészséges termést is! Ültetőeszközeink mellett kerti termékek sokaságával, bútorokkal és dekorációval is várunk, így garantáltan a kert lehet a család kedvenc helye!