Gereblye

Sokat dolgozol a kertben? Szívesen foglalkozol a veteményessel, de bőven akad gyümölcsfád és bokrod is otthon? Akkor bizony szükséged van pár földművelő eszközre, amely megkönnyíti a mindennapos munkádat. A webáruházunkban kapható gereblyék tökéletes társak lehetnek odakint, ha egy megbízható és praktikus kelléket használnál.

 

Legyen szó a szénakészítésről, az aratáskor rád váró feladatokról vagy a veteményes előkészítéséről, egy ilyen hasznos ház körüli szerszám minden évszakban jól tud jönni. Nézz szét a széles palettánkon, és válogass kedvedre a gereblyéink közül!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Milyen szerszámokra van szükséged a ház körül?

 

A szerszámok esetében most nem a kisebb eszközökről van szó, amelyekkel barkácsolhatsz, hanem a kert és a veteményes karbantartásához szükséges kellékekről. A földművelő eszközök ugyanis igen sokat segíthetnek neked a gyors és hatékony munkavégzésben. Ide tartozik többek között a lapát, a lombsperű, illetve természetesen a gereblye. Ezt nemcsak a mezőgazdaságban alkalmazzák előszeretettel, hiszen a ház körül is fontos gyártmánynak számít. Nyelük legtöbb esetben fából, a fejük pedig vasból készült, de napjainkban már beszerezhetsz műanyagból készült verziót is. A kertészetekben, illetve a nagyobb áruházakban kapható, így a webáruházunkból is lehetőséged van gereblyét rendelni. 

 

A gyártók mindenkire gondoltak, így megalkottak többek között szélesebb és keskenyebb modelleket, de vásárolhatsz külön fejet és külön nyelet is. Ezáltal, ha az egyik eltörne vagy tönkremenne, akkor nem muszáj az egész eszközt lecserélned. 

 

A gereblyék kínálata

 

A webáruházunkban kapható modellek között megtalálhatod a Hecht 600118-as jelzésű darabját, amely egy 58 cm széles, 18 foggal rendelkező darab. Ott van továbbá a kézi gyepszellőztető változat is, ami minden kertes ház nélkülözhetetlen kiegészítője. A fémből gyártott, 34 cm széles darabot kétoldalasan alkották meg, így a lehető leghatékonyabb szerszám, amivel a pázsitot tudod gondozni. Erős és masszív, fejkialakítása megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a kerti feladatok elvégzését. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik gyártmányunk, tedd azt a kosárba, ahonnan bármikor megrendelheted azt. Nyugodtan nézz körbe a többi kategóriában is, hátha találsz további, földműveléshez szükséges kelléket, amely hasznos lehet otthon a kertben. Mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a vásárolt terméket.