Kedves vásárlónk kreatív megoldása különböző Yorki bútorok összeállításával

A Yorki konyhablokk minőségi hazai gyártású moduláris konyhabútor, mely kielégíti bármely kedves vásárló igényét.
Laminált 16 mm-es bútorlapból készülő korpusz, yorki tölgy vagy sonoma tölgy színben. Összeszerelve kellően masszívvá a köldökcsapok, és a konfirmátor csavarok teszik. A munkapult az elemek tetejére egyben kerül legyártásra, mely 28mm vastag

Kedves vásárlónk kreatív megoldása különböző Yorki bútorok összeállításával

A Yorki konyhabútor elemei részben variálhatóak az összeállításakor így könnyedén megtudod teremteni a tökéletes konyhát. A Yorki modelleknél a megjelenés, a minőség és a praktikus kialakítás is nagy hangsúlyt kapott. Megjelenésével minden konyha hangulatában egységet teremt emellett minőségi összetevőinek köszönhetően hosszú évekig nem kell az új konyhabútoron gondolkoznod.

Kreatív ötletek vásárlóink által

Ha kreativitásról van szó fantáziánkat teljes mértékben szabadjára engedhetjük. Egyik kedves vásárlónk is így tett, melynek köszönhetően megalkothatta a számára ideális konyhát különböző Yorki bútorainkból.

Hatalmas öröm volt számunkra, hogy egy újabb elégedett és boldog vásárlóval gazdagodhattunk és Yorki konyhablokkainkkal hozzájárulhattunk otthona szebbé varázsolásába.

Yorki konyhablokkok vevőnk szemszögéből

A Yorki konyhablokkok számos lehetőséget felkínálnak számunkra. Vásárlónk elképzelése konyhájuk U alakban való berendezése volt, melyet tökéletesen megoldott a Yorki 370, 310 beépíthető sarok konyhablokkból és a Yorki 210 beépíthető konyhablokkból, melynek eredménye magáért beszél.

Kedves vevőnk is hasonlóképp vélekedett, amit most megosztanánk veletek: "3 garnitúra Yorki konyhablokkot rendeltünk különböző méretben, mert egy 3x4-es konyhát szerettünk volna U alakban berendezni. A döntésünket segítette, hogy a bajai üzletben meg lehetett tekinteni. A megrendelésünket hihetetlen gyorsasággal és kifogástalan állapotban a 3. napon megkaptuk. Kitűnő minőségű, hibátlan termék. Az összeszerelés könnyen ment, pedig tartottunk tőle, mert már volt részünk hasonló munkában, de kellemesen csalódtunk. A három blokkot kedvünk és helyünk szerint variálhattuk és még szabtunk is, amihez nem árt egy megfelelő fűrész. Még plusz polcokat is tudtunk betenni, mert több polcmagasság is ki van alakítva. Az elemek kifogástalan minőségűek, fóliával védik a karcolástól, amit egyet sem találtunk. Precíz, pontos méretek. A fogantyúk prémium minőségűek, szerintem egy konyhában a legjobb típus. A végeredmény egy gyönyörű, kitűnő minőségű, modern konyha, kedvező áron."

Köszönjünk bíztató visszajelzését és a szuper képeket!

További hasonló tartalmakat és képeket kiváncsian várunk vásárlóinktól.

Blog

Ajánlott termékek