Blog

Tudta, hogy a fürdőszobába is varázsolható karácsonyi hangulat?

2017.12.19 08:00

Karácsonyi hangulat a fürdőben?

Ha a lakást ünnepi díszbe öltözteti, ne feledkezzen meg azokról a helyiségekről sem, melyek nincsenek szem előtt mindenki számára!

Ahogy közeledik advent első vasárnapja, mindenki lázasan kutakodik az interneten, hogy ötleteket gyűjtsön a karácsony-váró dekorációkhoz.

karacsonyi dekor2

Még ha otthon van is girland és gömb ládaszámra, akkor is könnyen elcsábulunk az áruházak kínálatát nézve.

Ha már lehoztuk a padlásról a féltve őrzött darabokat, akkor egy kis leporolás után felkerülhet az ajtóra a kopogtató dísz, a nappali asztalára a kis tálkák gyertyával, apró, csillogó dekorációkkal. Az adventi koszorú pedig az ebédlő asztal dísze lehet.

 

De mi a helyzet a vizes helyiségekkel?

  • Egy szép, tágas fürdőszobában a mosdó mellett, kád szélén elfér néhány karácsonyi ihletésű gyertya.
  • Szép formájú, magas befőttes üvegbe szórhatunk apró tobozokat és ezüst gömböket, esetleg gyöngygirlandot engedhetünk a résekbe. Az üveg száját pedig karácsonyi mintás textillel, raffiával zárhatjuk.
  • Karácsonyi égősort rögzíthetünk a tükör fölé, esetleg a fürdőszoba mennyezetének szélén körbefuttathatjuk azt.

 

Vigyázat! Nem mindegy, milyen égősor kerül a fürdőszobába!

 A legtöbben évről-évre új égősort vásárolnak: színeset, kristályfényűt, villogósat, programozhatót…

Ezek mind jól mutatnak a karácsonyfán, vagy az ajtó fölé akasztott fenyőgirland köré tekerve. Viszont a víz és a pára nem tesz nekik jót, mi több, veszélyesek nedves közegben!

A fürdőszobába - csakúgy, mint kültérre - IP44-es karácsonyi fényfüzért kell választani, mivel ez a típus van megfelelően szigetelve a nedvesség ellen.

Az IP érték a mechanikai és vízzel szembeni védettséget jelzi. Léteznek magasabb védelmi szintű készülékek is, ám a nagyáruházakban kiskereskedelmi forgalomba kerülő fényfüzérek esetében elegendő a 44-es besorolás. Ez azt jelenti, hogy a karácsonyi égősor égői, a csatlakozó, illetve a vezetékek egyaránt olyan burkolattal vannak védve, melyek ellenállnak a fröccsenő víznek, párának minden oldalról.

Figyeljen a jelzésre Ön is a vásárláskor, legyen zavartalan a karácsonyi hangulat!

karacsonyi-dekor

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu