Hecht elektromos robogó

A városi közlekedéshez és a rövidebb országúti távokhoz tökéletes társra lelhetsz Hecht elektromos robogóinkban. Változatos robogómodelleket forgalmazunk webáruházunkban, a környezettudatosság jegyében. Két- és háromkerekű fazonokat találsz kínálatunkban, melyek akár idősebb személyek számára is ideálisak lehetnek. 

 

Sőt, mozgásukban korlátozottak közlekedését is megkönnyíthetik a Hecht elektromos járgányai. Akár neked, akár a szeretteidnek van szüksége akkumulátorral működő robogóra, nálunk megtalálod, amit keresel. Böngéssz hát a robogók között!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők

Az elektromos robogók előnyei

 

A mostani benzinárak és klímaváltozás mellett egyre inkább elterjednek a környezetbarát közlekedési módok. Az akkumulátorral működő járművek nem bocsátanak ki káros gázokat, így nem terhelik a légkört. Az elektromos robogók településen belüli és kívüli rövid távokra kényelmes és tudatos megoldást jelentenek.

 

Megkönnyítik az aktív életvitelt az idősebbek és a mozgásszervi betegségekkel küzdők számára is. Emellett igazán fiatalos modelleket is találsz webshopunkban, mivel az a célunk, hogy minden korosztály elérhesse akkumulátoros robogóinkat. 

 

Hecht Citis elektromos robogó

 

A Hecht elektromos robogói éppúgy a legmagasabb minőséget képviselik, mint a német gyártó többi terméke. Az igazán stílusos Citis modellek több színben is megtalálhatóak webáruházunk sport és szabadidő kínálatában. Neked melyik tetszik a legjobban, a kék, a fehér vagy az ezüst?

 

Bármelyik robogót választod is, egy 3000 wattos járgányt kapsz, amely akár 60 kilométeres távra is elvisz. A robogó töltési ideje 8 óra, így egy éjszaka alatt menetkész lehet a jármű akkumulátora. A Citis egy nagy teherbírású modell, hiszen csaknem 150 kilogrammig terhelhető.

 

További Hecht elektromos robogók

 

Üzletünkben Hecht elektromos robogók további modelljeit is megrendelheted. A Citismax típusok három kerékkel rendelkeznek, még stabilabbá téve a járművet. A kartámaszokkal ellátott ülésben igazán kényelmes a közlekedés. Nagyszülők számára ideális ajándék lehet bármilyen ünnepre.

 

Ha azonban egy vagány városi robogót keresünk, válasszuk a Hecht Cosis modelljét. Ennek a járgánynak a végsebessége 45 km/h, a megjelenése pedig igazán figyelemfelkeltő. A könnyen kivehető akkumulátort nyolc óra alatt teljesen feltölthetjük. Viszont a bukósisakról ne feledkezzünk el.