Irodabútor kiegészítők

A munkahelyi légkör nagyban hozzájárul ahhoz, hogy mennyire tudjuk jól végezni a feladatainkat. Nem csupán az a fontos, hogy jól kijöjjünk a munkatársakkal. Az irodánk berendezésétől is függ, hogy milyen a közérzetünk. Az igényes kialakítás és az irodabútor kiegészítők funkciói sokat hozzátehetnek a munkánkhoz.

 

Böngészd végig webáruházunkban az irodabútor termékkategóriát. Itt megtalálhatod az olyan praktikus kiegészítőket, mint a dohányzóasztal vagy a padlóvédő. Magas minőségű termékeink segítenek abban, hogy sikeres légy a hivatásodban.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Praktikus irodabútor kiegészítők

 

Az utóbbi egy-két évben alapvetően megváltoztak a munkavégzési szokások számos foglalkozás terén. Jóval többen dolgoznak az otthon kialakított munkaállomásaikon, és folytatják le itt a tárgyalásokat. 

 

Azonban ugyanúgy megmaradt az irodai munkavégzés gyakorlata is, sőt, van aki itt is, ott is dolgozik. A jól berendezett irodához nem csupán a kényelmes irodai szék vagy az íróasztal tartozik hozzá. Esztétikus és nagyon hasznos kiegészítőket is kínálunk, hogy teljes legyen az összhang, miközben a munkád végzed.

 

Dohányzóasztalaink

 

A fontos tárgyalások lefolytatásához, a nagy üzletek megkötéséhez bizony a megbeszélés környezete is hozzájárul. Egy impozáns irodában általában könnyebb jó benyomást tennünk partnereinkre.

 

A dohányzóasztalok kiváló kiegészítői a vezetői, menedzseri irodáknak. Emellett a titkárságokon, illetve a vendégek fogadására fenntartott helyiségekben is jó szolgálatot tesznek. Webshopunk kínálatában csaknek kétszázféle dohányzóasztal közül választhatsz. Nálunk biztosan megtalálod az irodád stílusához leginkább illő modellt.

 

Padlóvédők

 

Vannak a munkaállomásainknak olyan irodai kiegészítői, amelyek ügyfeleink, munkatársaink számára talán láthatatlanok. Ez azonban cseppet sem von le a jelentőségükből. Az irodai padlóvédők arra hivatottak, hogy a székünk ne karcolhassa meg a padlót az íróasztalunk mellett.

 

Nem csupán a valódi fapadlót illeti meg ez az egyszerű és igazán kedvező áron elérhető védelem. A laminált padlók és egyéb burkolatok is egy idő után megkophatnak a szék alatt. Két méretben elérhető, tejszerű padlóvédőnkkel ez könnyedén elkerülhető. Ragassz te is egy szinte átlátszó polipropilén védőt a széked alá, hogy sokáig fényes és szép maradjon az irodád padlója.