Blog

Így szerettetheted meg a kertészkedést gyerekekkel

2020.04.06 08:00

Mutass példát

 

De most nem arra akarunk kitérni, hogy a technikai fejlődés nyújtotta lehetőségek jók-e vagy nem. Ahhoz szeretnénk ötleteket adni, hogyan szerettesd meg a kint töltött időt a csemetéddel, és hogyan legyenek természetesek neki a ház körüli teendők. Anélkül, hogy nyűgnek fogná fel.

A gyerekek azt a magatartásformát követik, amit maguk körül látnak. Ezért van az, hogy azokat a szavakat használják, amelyeket ti vagy telefonálósat játszanak – mert ezt csinálta a nagyi vagy anya is. Tehát ha azt látja, örömmel és rendszeresen jársz ki és végzed el a kerttel kapcsolatot teendőket, nem pedig teherként éled meg, az már félsiker.

 

Építsd be a mindennapjaiba a kint töltött időt

 

A siker másik felét az adja, ha nem hagyod, hogy bent maradjon a saját kis világában (akár négy fal között egyedül játszva, akár a tévé előtt ülve). Persze nem azt mondjuk, hogy erőltesd a dolgot. Első lépésként azt érd el, hogy szeresse a friss levegőt.

 

Ezt már kicsi korától elkezdheted kialakítani: tologasd a babakocsiban, később pedig teríts le a kertben egy plédet, amin a kedvenc játékaival foglalhatja le magát. Engem például így neveltek, és felnőttként igénylem, hogy minden nap kimozduljak – legalább egy kicsit.

 

 

A lakásban végzett házimunkához hasonlóan fokozatosan vond be a kinti tevékenyégekbe. Hidd el, lelkes lesz, ha azt látja, fontos a munkája. Bár lassabban halad, és gyakran simításokat kell elvégezned utána, a gazolásba vagy locsolásba nyugodtan bevonhatod.

 

Értékeld a fáradozásait

 

A dicséret az egyik legjobb motiváló, ezért minden alkalommal mondd el neki, hogy ügyes volt, a végén pedig valami nagyobb dologgal is megjutalmazhatod. Ez lehet a kedvenc fagyija, egy mozi vagy közös játék. Mi például tollaslabdáztunk vagy röplabdáztunk, amikor végeztünk. A testvéremmel egyszerűen imádtuk.

 

A munkához azzal is meghozhatod a kedvét, ha beszerzel néhány kicsiknek tervezett kerti szerszámot. Egy gereblye, ásó vagy lapát minimális anyagi befektetés, de segít, hogy a sajátjának érezze a rá osztott kerti feladatot.

 

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu