Blog

Így szerettesd meg a gyermekeddel a hajmosást

2020.02.19 14:08
Taliga Tamás

Vegyél neki hajmosó karikát

 

A legtöbb gyermek utálja azt a mozdulatot, amikor hátra kell hajtania a fejét, és azt is, amikor bele kell feküdnie a kádba háttal. A hajmosó karika az ő életüket fogja megmenteni. Ez a mókás kis kiegészítő azért szuper, mert így nem fog a kicsi szemébe, fülébe, arcába folyni a víz.

Hagyd, hadd mossa magának

 

Sok gyerkőc ellenkezik, amikor olyasmit tesznek vele, amibe neki nincs beleszólása. Ha már elég nagy, önállóan is tud buksit mosni, és neked is kényelmesebb az esti fürdetése.

 

gyerek sampon

 

Válassz könnymentes sampont!

 

A gyártók bizony a gyermekek mellett vannak, ezért a legtöbb gyereksamponon már ott díszeleg a „könnymentes” felirat.

 

Olvass neki, vagy találj ki olyan mesét, amelyben a gyerekek hajat mosnak

 

Ha így teszel, valószínűleg hamarabb megbarátkozik a gondolattal, hogy a hajmosás most már mindig az élete része lesz, és csak nyerhet vele, ha jó képet vág hozzá.

 

 

 

Ha a fenti tippek nem váltak be, még mindig van néhány hajmosási adu-ászunk:

 

- vesd be az úszószemüveget

 

- lehet, hogy az illattal van gondja, derítsd ki, milyeneket szeret, és keress olyan illatú sampont

 

 - bohóckodjatok közben, játsszatok szerepjátékokat. Például vidd be a babáját a kádba, és mossátok meg együtt a haját, aztán ugyanezt játsszátok el az ő hajával is. Ezt a te hajaddal is el lehet játszani.

 

 - ha minden szakad, vidd fodrászhoz hajat mosni, ott általában megpróbál viselkedni a hajmosást utáló gyerkőc is

 

 - hallgassatok olyan zenét, amely jókedvre deríti

 

 - kádban való hajmosás helyett próbáljátok ki a zuhanyzós módszert, hátha a váltástól megjön a kedve a hajmosáshoz is

 

 - ne akkor kezdjetek neki, amikor már hullafáradt, mert olyankor még nyűgösebb

 

Ami pedig a legfontosabb: hajmosás előtt ne érezze a feszültséget rajtad, mert ráragad, és biztosan ugyanazt a sírós, könyörgős sémát fogja újra elővenni, mint az előző alkalmakkor.

 

gyerek hajmosás

 

Ha megfogadod a fenti tanácsokat, nem lesz visítás, ordítás, csak gyönyörű haj!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu