Idén is kiváló magyar márka a Leziter

A MagyarBrands program több, mint egy évtizedes fennállása során az elismerés mindig kiemelt szerepet játszott a hazai márkák életében. A program célja továbbra is változatlan: a legkiemelkedőbb magyar fogyasztói, üzleti és innovatív márkák termékeire és szolgáltatásaira irányítani a figyelmet, megkülönböztetni őket a versenytársaktól.

Idén is kiváló magyar márka a Leziter

Az idei év egyik többszörös díjazottja az online lakberendezési piac egyik piacvezetője a Leziter Kft. A cég 2020, 2022 után 2023-ban is büszkén viselheti a MagyarBrands KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA és KIVÁLÓ FOGYASZTÓI MÁRKA címet. A Leziter a hazai üzleti TOP márkák egyikeként bizonyítottan kiemelkedik üzleti siker, vevői elkötelezettség és innováció terén is.

A Leziter Kft., magyar alapítású vállalkozás, kitartóan és elkötelezetten munkálkodik azon, hogy elérhető árú és minőségi lakberendezési megoldásokkal segítse az online és az offline vásárlókat egyaránt. 2023-as felmérések szerint már a legnagyobb magyar tulajdonú online kereskedők top ligájához tartozik. A Leziter Kft. sikerének kulcsa nemcsak lakberendezési termékeik sokszínűségében és kiváló ár-érték arányában rejlik rejlik, hanem a képviselt értékekben és vevők iránt való elkötelezettségben is. Ezt bizonyítja, hogy már harmadszorra nyerte el a MAGYARBRANDS díjat, és büszkén viseli a kiváló üzleti és fogyasztói márka címet is.

A MagyarBrands program kizárólag olyan márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek, vagy magyarok vettek részt a létrehozásukban. Ez az elismerés tehát nemcsak a márkák sikerét hivatott megünnepelni, hanem a magyar vállalkozói szellemet is értékeli.