Blog

Hogyan tervezz konyhabútort hatékonyan és profin

2020.04.06 08:00

Ahhoz, hogy minden passzoljon majd a megvalósításnál, előre meg kell határoznod a legfontosabb paramétereket és azt is, hogy milyen is az a konyha, amiről álmodsz. Ez a két tényező fogja megadni az alapot, ami alapján belekezdhetsz majd a munkálatokba, így a végeredmény is olyan lesz, amilyenre igazán vágytál.

konyhabútor

Hogyan tervezz konyhabútort, ha kevés hely áll a rendelkezésedre?

 

A konyha alapterülete nagyon meghatározó tényező abban a kérdésben, hogy hogyan kell majd építkezned a berendezésekkel, a konyhabútorokkal. Míg kis helyiség esetén meg kell találnod a módját, hogy hogyan spórolj a hellyel, miközben ez nem megy az esztétikum rovására, nagy terület esetén pedig az üres kongást kell majd kiküszöbölnöd.

 

Lássuk először a kisebb konyha esetét! Ha kevés hely áll a rendelkezésedre, elsősorban világos színekkel lesz érdemes operálni. Ezek optikailag tágítják a teret, míg a sötét árnyalatok nyomasztóvá teszik a környezetet. Sok helyet spórolhatsz azzal, ha a falakra is építkezel, egymás fölé, így ugyanis minden elfér majd anélkül, hogy túlzsúfolnál mindent.

 

konyhabútor

 

A nagy konyhában már jobban tudsz játszani színekkel. Ebben az esetben nem jelent problémát, ha az erősebb színeket kedveled. Amennyiben nagy tér áll a rendelkezésedre, az sem jelent problémát, ha a konyhában rendezed be az étkezőt is. A hagyományok kedvelőinek egy klasszikus ebédlőasztal, míg az újítók számára egy középen elhelyezett reggelizőpult igazán nyerő lehet.

 

Színek és fények harmóniája

 

A színválasztás során az is döntő tényező, hogy mennyi fény jut be a helyiségekbe. Panellakásokban nem ritka, hogy apró, magaslati ablakok kerülnek beépítésre, ami meglehetősen kevés napfényt enged a helyiségbe, így máshogy kell elérni a világos hatást. Ez akkor különösen fontos, ha a konyha mindezek tetejébe szűkös is.

 

De mi a helyzet a napos fekvésű konyhákkal? Ebben az esetben a színek attól függenek, hogy te milyen konyhára vágysz. Abban a nyerő helyzetben vagy, hogy bátran játszhatsz a különböző árnyalatokkal és mintákkal. Letisztult, modern berendezést szeretnél? A fehér és a bézs árnyalatai remekül passzolnak ehhez, de akár csempészhetsz bele egy kis csavart is némi natúr mintával.

 

konyhabútor

 

Vagy inkább a klasszikus elrendezés híve vagy? A famintás darabok kiváló választásnak bizonyulhatnak itt is. Ezeket a darabokat ráadásul több árnyalatban is elérheted, így álmaid főzőhelyisége könnyedén összeállítható belőlük.

 

Természetesen az sem kizárt, hogy esetleg a két típus ízléses keveredésére vágysz. És miért is ne tehetnéd meg? A szürke különböző árnyalatai, de a fehér is könnyedén modernebbé varázsolhatják a hangulatot a különböző, faerezetű darabok között. Ha mindezt egy klasszikus asztallal is párosítod, az friss és lendületes hangulatot eredményez majd az egész helyiségben.

 

Bármilyen helyiségről álmodsz, ha megfogadod tanácsainkat, könnyedén megterhezheted a konyhabútoraidat. Kínálatunkban ráadásul megtalálhatsz minden olyan konyhablokkot és konyhafelszerelést, amire szükséged lehet a kialakítás során. Vesd bele magad a felújításba, hogy minél hamarabb akcióba lendülhess az új konyhádban és elkészíthesd a családod számára a legízletesebb menüsorokat!

 

konyhabútor

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu