Hogyan lehet kedvencünk a földhatású barna szekrény?

A régi, klasszikus szekrénysorok, a hagyományos, nagy bútordarabok ideje már lejárt, de egyvalami soha nem megy ki a divatból: a barna szekrény. Manapság különböző méretű és alakú, jól variálható elemek töltik be a modern helyiségek tereit. A szekrények színe harmonizál a padló, az ülőgarnitúra, a függöny és a szőnyeg színével. A barnának sokféle árnyalata létezik a bútorok világában is, ami nem meglepő, hiszen a fa színe is ez.

Hogyan lehet kedvencünk a földhatású barna szekrény?

Néhány tónus variálása kellemes és divatos összhatást eredményez bármely stílusú szobában. Mivel a kis helyiséget kicsinyítik a sötét színek, ezért ide tanácsosabb világosbarna szekrényt választani. Nagyobb térben jobban mutat a sötétbarna, robusztusabb bútor is.

Barna szekrény akármelyik helyiségben

Webáruházunk gardróbszekrény kínálatában megtalálható számos különböző árnyalatban, típusban, méretben és stílusban az örök kedvenc barna szekrény. Ezek mindegyike előnyös külsővel rendelkezik és praktikusan használható.

A komódok, éjjeliszekrények, nappali, étkező és előszobabútorok, de sok esetben még a konyhai és a fürdőszobai bútorok között is kedvelt a barna szekrény. Ez az a szín, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, és mindemellett remekül illeszkedik mindenhez.

A barna a föld, a természet színe, megnyugvást, biztonságot, állandóságot áraszt magából. Ezek miatt a hatások miatt kiváló választás otthonunk dekorálásához, ám nagy mennyiségben nyomasztó érzést kelthet.

A barna szekrény és a különböző kiegészítők

Sokak szerint öreges hatása van a barna színnek, de megfelelően adagolva és árnyalva lágy, rusztikus és természetes benyomást érhetünk el vele. Sokoldalúan felhasználható ez a meleg szín a különféle arculatok kialakítására.

Hangulatos, meghitt teret és korszerű, esztétikus megjelenést is alkothatunk segítségével. A többi színnel párosítva más-más eredményeket tudunk vele kivitelezni.

A barna a fehérrel klasszikus, letisztult megjelenést eredményez, élénkebb színekkel kombinálva pedig játékosságot és izgalmat csempészhetünk a légkörbe.

A barna mindenképp egy jó választás az otthonunkban, ha ügyesen játszunk vele, biztosan melegséget és ízlésességet tükröz majd vissza.

Barna gardróbszekrény

A kínálatunkban található barna gardróbszekrény a régmúlt időket idézi a maga klasszikus stílusával. Rendkívül nyugodt és harmonikus környezetet teremt, szinte azt érezzük a közelében, hogy lelke, de legalábbis saját története van.

Ez a barna szekrény minőségi laminált DTD anyagból készült, MDF díszlécek teszik még vonzóbbá külsejét. A samoa king színváltozat kedvelt árnyalat a rusztikus bútorok rajongói között.

A stabilitást különleges dizájnú, elegáns lábai biztosítják, a fogantyúk pedig fémből készültek. A háromajtós szekrény két oldalsó része akasztós, a középsőben 2 polc van, kívül pedig tükör díszíti. Az alsó részben két egyforma fiók nyújt extra pakolási lehetőséget.

A bútorcsalád többi tagjával könnyedén és egyszerűen kombinálható ez a szekrény, akár nappaliban, étkezőben, hálószobában vagy dolgozószobában szeretnénk elhelyezni. Mindegyik a samoa king színnel teszi még változatosabbá lakásunk kialakítását. Ez a bútorcsalád ideális választás a vidéki stílusú otthonok helyiségeibe.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet egy ízléses barna szekrény, vagy bármelyik termékünk, illetve kérdezni szeretnél, keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Blog

Ajánlott termékek