Blog

Hidromasszázs: még mindig megéri!

2017.12.22 08:00

Mondják, hogy luxus. Pedig még egy szűkebb költségvetésből tervezett fürdőszobába is “belefér”. Hidromasszázs kádat, vagy zuhanykabint már pár fürdőbelépő áráért kaphatunk, ha szemfülesek vagyunk.

Olyan sok jótékony hatása van a hidromasszázsnak, hogy bűn lenne kihagyni az életünkből. Itt van mindjárt az izomlazítás, a vérkeringés javítása, a bőrfiatalító hatás.

A legtöbben gyógyfürdőkben, szállodák wellness részlegein ismerkednek meg először a víz erejével. Száguld a dögönyöző vízsugár, bizserget a pontmasszázs és a buborékok körülölelik a testet.

Aztán a medencéből kiszállva szinte mindig megfogalmazódik az ember fejében: kell egy ilyen otthonra is!

 

Most vegyem meg?

Bár a fürdőszoba felújítás nem éppen télen aktuális, ám pont ilyenkor érdemes figyelni az akciókat!

Szuper áron lehet kifogni komplett hidromasszázs zuhanykabinokat az év végi leárazások alkalmával. Ha nem jár komolyabb bontási munkálattal a zuhanykabin beüzemelése, akkor pár óra múltán már a kellemesen meleg vízsugarak alatt állhatunk.

Egy hidromasszázs funkcióval ellátott kád beszerelése már komolyabb feladat, de azért mégiscsak kellemes eljátszani a gondolattal, hogy a 2017-es évet akár egy ilyenben is kezdhetnénk...

 

Miért jó nekünk az akciós?

Mert mindent összevetve nagyjából 20 páros fürdőbelépő áráért beszerezhetünk egy jó hidromasszázs-kabint, vagy kádat. Ráadásul egy ekkora tételnél ingyen van a szakszerű házhoz szállítás és a beszerelésre is biztosítanak szakembert.Garancia pedig ugyanúgy jár az akciós darabokra is.

 

De hát én szeretek fürdőbe járni!

Egy gyógyfürdő - a víz egészségre gyakorolt pozitív hatása mellett - nagyon kellemes hely társalgásra, vagy hogy kiszakadjunk a mindennapi rohanásból. Viszont sajnos a batériumok, gombák melegágya is. Szinte mindenki szedett már össze ilyen helyen gombás fertőzést, szemölcsöt, egyéb kellemetlen bajokat.

Otthon ezt teljes mértékben kizárhatjuk az életünkből, csak a pozitív hatás marad.

Ezentúl már az ajtón sem kell kilépnünk, hogy élvezhessük, amint a  különböző fúvókák számtalan módon dolgozzák ki izmainkból a feszültséget.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu