Hecht 543 SW 5 in 1 benzinmotoros önjáró fűnyíró

Termékverzió: SW 5 in 1 benzinmotoros önjáró fűnyíró
Cikkszám: HECHT-543-SW-5-IN-1
Tömeg: 30 kg/db
Garancia idő: 24 hónap
144 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 2490 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Hecht
Termékverzió
SW 5 in 1 benzinmotoros önjáró fűnyíró
Garancia idő
24 hónap
Önjáró
Igen
Teljesítmény
98.5 cm3
Motor típusa
OHV
Vágási szélesség
43 cm
Vágandó terület ajánlott mérete
750 m2
Mulcsozási funkció
Igen

Termékleírás

Termék jellemzők

motorHECHT OHV
fémházas
oldalkidobó
térfogat [cm3]98,5
max. nyomaték [Nm]5,1
teljesítmény SAE J1940 szerint [HP]2,4
munkaszélesség [cm]43
tömeg [kg]30
gyűjtőkosár [l]50
vágási magassága [mm]25-75
kerék átmérő első/hátsó [coll]8/11

 

Benzinmotoros önjáró

Központi magasság állítás

Menetsebesség kb. 3,6 km/ó

 

A Hecht 543 SW benzinmotoros fűnyíró előnyei:

  • csendes, erős 98,5 cm3 OHV motor egyszerű indítással
  • 5 az 1-ben funkció. 
  • nagyméretű kerekek
  • mulcsozó betéttel és oldaltkidobó támasztékkal együtt szállítva
  • ergonómikus kialakítású puha markolatú tolókar, mely a kívánt magasságba állítható
  • központi vágásmagasság beállítás
  • nagy fűgyűjtő telítettség kijelzővel
  • golyós csapágyazott kerekek
  • összecsukható tolókar

A Hecht 543 SW egy kompakt benzinmotoros fűnyíró 5 az 1-ben funkcióval. A fűnyíró motorja HECHT OHV motor, mely 98,5 cm3-es 1,9 KW-os négyütemű kivitel. Javasolt vágási terület egészen 750 m2-ig. A Hecht 543 SW benzines fűnyíró erős, tartós acélvázon alapszik, vágó szélessége 43 cm. A kés, gondos kialakítással csúszó tengelykapcsolóval van a tartóhoz rögzítve, mely lehetőséget biztosít a csúszáshoz abban az esetben ha akadályba ütközne. Ez a kés rögzítési módszer sok esetben hatásos védelmet biztosít a motor károsodás vagy a tengely elhajlása ellen. A Hecht 543 SW benzinmotoros fűnyíró vágási magasságát egy központi kar segítségével lehet beállítani, gyorsan és egyszerűen 25 és 75 mm között, hét fokozatban. A levágott fű összegyűjtéséről egy 50 literes fűgyűjtő kosár gondoskodik, textil, műanyag kombinációban, mely telítettség kijelzővel is rendelkezik. A jó levegő áramlásnak köszönhetően a fűgyűjtő teljes térfogata megtelik a nyírás során. A Hecht 543 SW fűnyíró oldalt kidobóval és mulcsozó funkcióval is rendelkezik. Az ehhez szükséges alkatrészek természetesen tartozékai a fűnyírónak. A mulcsozó funkció hasznos, mivel a levágott fű apróbb részben visszajut a talajra egy úgynevezett takaró rétegként, ezáltal biztosítva a tápanyagokat és a lassabb kiszáradást. Ha viszont épp nem akarja gyűjteni, vagy mulcsozni a füvet, lehetősége van az oldalt kidobó használatára, mely gyors munkavégzést eredményez. A Hecht 543 SW benzines fűnyíró az önjáró funkcióval kiegészülve, amely sebessége 3,6 km/h remek eredményekre képes kis és közepes méretű kertekben. Beindítása nem bonyolult művelet. A hideg indítás érdekében rendelkezik szivatóval is. A tolókar pozicionálható, tehát a kívánt magasságra beállítható, a kényelmes fűnyíráshoz. A tolókar finom puha markolattal van ellátva és természetesen dönthető, összecsukható a helytakarékos tárolás érdekében.

Ha Ön egy olyan fűnyírót keres, mely önjáró, mulcsozó, fűgyűjtős,  és még oldaltkidobós funkcióval is el van látva akkor jó választás lesz a HECHT 543 SW fűnyíró.

Jótállási feltételek

A HECHT gyártó tájékoztatója a jótállási jogokról

 

Tisztelt Vásárlónk!

Köszönjük, hogy termékünket választotta! Bízunk benne, hogy termékünk hasznos segítőjévé válik a kerti- és ház körüli munkák során.

HECHT márkanevű termékekre cégünk 2 év jótállást vállal a mindenkor érvényes vonatkozó jogszabályok szerint. Az Ön által megvásárolt berendezés meghibásodásait díjmentesen javítjuk, abban az esetben amennyiben a felmerülő hiba gyártási- anyaghibából ered. Meghibásodás esetén kérjük forduljon a termék eladójához vagy a legközelebbi márkaszervizhez (a gyorsabb ügyintézés érdekében ezt javasoljuk). A jótállási jogok érvényesítéséhez kérjük ügyeljen rá, hogy kizárólag helyesen kitöltött érvényesített jótállási jeggyel vegye át a megvásárolt terméket az eladó cégtől.

 

A jótállás időtartama 2 év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát:

- szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a vállalkozás, vagy annak megbízottja  végezte el, illetve, ha a szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)

- rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,

- helytelen tárolás, szállítás, helytelen kezelés, rongálás,

- megfelelő karbantartás hiánya, elmaradása

- elemi kár, természeti csapás okozta.

A NEM FOGYASZTÓ és a VÁLLALKOZÁS között létrejött szerződéssel megvásárolt termékekhez kapcsolódóan -amely esetben a jogszabály nem ír elő kötelező jótállást- önkétes vállalással, a vásárlás napjától számított 6 hónap időtartamban biztosítjuk a jótállást.

A NEM FOGYASZTÓ és VÁLLALKOZÁS között létrejött szerződéssel megvásárolt termékekre vonatkozó jótállásra a Ptk. rendelkezései az irányadók.

A NEM FOGYASZTÓ és VÁLLALKOZÁS között létrejött szerződéssel megvásárolt termékekre pl.: a vevő saját üzletszerű gazdasági tevékenységének folytatása érdekében vagy üzletszerű bérbeadás érdekében megvásárolt termék.

 

Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a fogyasztó

-  elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a vállalkozásnak a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási igény teljesítésével a fogyasztónak okozott érdeksérelmet.

- ha a vállalkozás a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztónak a kijavításhoz vagy a kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt, a fogyasztó – választása szerint – a vételár arányos leszállítását igényelheti, a hibát a vállalkozás költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A fogyasztó a választott jogáról másikra térhet át. Az áttéréssel okozott költséget köteles a vállalkozásnak megfizetni, kivéve, ha az áttérésre a vállalkozás adott okot, vagy az áttérés egyébként indokolt volt.

Ha a fogyasztó a termék meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A kijavítást vagy kicserélést – a termék tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve kell elvégezni. A vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezze.

A kijavítás során a termékbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.

Nem számít bele a jótállási időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a fogyasztó a terméket nem tudja rendeltetésszerűen használni. A jótállási idő a terméknek vagy a termék részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) termékre (termékrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a vállalkozást terhelik.

A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható terméket – a járművek kivételével – az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.

A jótállás nem érinti a fogyasztó jogszabályból eredő – így különösen kellék- és termékszavatossági, illetve kártérítési – jogainak érvényesítését.

Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti.

A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek.

Fogyasztó: az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy, továbbá a békéltető testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró, külön törvény szerinti civil szervezet, egyházi jogi személy, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki, illetve amely árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

Vállalkozás: aki a fogyasztókat ténylegesen vagy potenciálisan érintő tevékenységét önálló foglalkozásával vagy gazdasági tevékenységével összefüggő célok érdekében végzi.

Vélemények

Hecht 543 SW 5 in 1 benzinmotoros önjáró fűnyíró
Rendelhető
144 990 Ft