Kedvencekhez
Kedvencekhez

Neo Plus Galériaágy

Neo Plus Galériaágy
Kedvencekhez
Kedvencekhez

Neo Plus Galériaágy

Termékverzió:
Neo Plus Galériaágy, fenyő színben
Cikkszám:
HAL0001366-1
Tömeg:
53,5 kg/db
Garancia idő:
24 hónap
133 800 Ft
Rendelésre
Szín:
Normál szállítás :
2490 Ft
Prémium szállítás :
7900 Ft
60 napos visszaküldés :
Biztosítás :
Máshol olcsóbban látta?
Ajánlatot kérek
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Neo Plus galériaágy, emeletes gyerekágy A fekvőfelület alatt elfüggönyözhető játszórész található, csúszdával. Az ágyat a matraccal és és a függönyökkel együtt szállítjuk. Baldachint ajánljuk hozzá, ami külön, megrendelhető. Anyaga: fenyő Választható színek:1.)fenyő 2.)éger Galériaágy Mérete:197 x 115 x 89cm (hosszúság x magasság x mélység)


 


Kezelési útmutató


FIGYELEM:  Ezen figyelmeztetések be nem tartása súlyos sérülést vagy halált okozhat. 1. A magasított ifjúsági ágyak kizárólag 4 éves kor felett használhatóak, bizonyos funkciói szülői felügyelet mellett!

 2. Az ifjúsági ágy összeszerelése előtt olvassa el és ismerje meg az összeszerelési utasítást, és őrizze meg a későbbi használatra vonatkozó utasításokat. NE dobja félre a használati utasítást. Az összeszerelést szakemberrel végeztesse!

 3. NE használja az ágyat, ha bármely alkatrésze hiányzik, elromlott vagy megrepedt.

 4. Fulladásveszély: a textil alkatrészek nem rendeltetésszerű használata fulladást okozhat. Tilos azokkal a gyermeket betakarni, fejére húzni illetve a gyermek fölé függeszteni alvás közben.

 5. Sérülések megelőzése érdekében húzza meg az összes rögzítőelemet.

 6. NE helyezze az ágyat olyan ablak közelébe, ahol a redőny vagy a függöny zsinórja belelóghat a fekvőfelületre és fulladást, sérültést okozhat. A fekvőfelület fölé ne helyezzen, rögzítsen más egyéb bútordarabokat.

 7. Tilos az ágyat ablak mellé helyezni, mivel a gyermek átmászhat az ágyból az ablakba és kieshet azon. Az ágy adott helyiségben való elhelyezése során vegye figyelembe, hogy a gyermek elérhet a magasított fekvőrészből olyan tárgyakat, bútorokat, egyebeket, melyekra átmászhat, belecsimpaszkodhat, felakadhat és amelyek balesetveszélyesek.

 8. Tilos a fekvőfelületen felállni, ugrálni mivel balesetveszélyes! A fekvőfelület kizárólag fekvés céljára használható!

 9. A fekvőfelület maximum 80 kg-ig terhelhető. A csúszda maximum 30 kg-ig terhelhető!

 10. Az ágy kiegészítői részei – mint pl. csúszda, létra, mászóka stb. - kizárólag szülői felügyelet mellett használhatóak.

 11. A létra a fekvőfelületre való feljutás célját szolgálja. Azon ugrálni, himbálózni, ülni vagy arról leugrani tilos és balesetveszélyes!

 12. Az ágyat rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően használják-e és karbantartják-e. A laza csavarok meghibásodást és veszélyt okozhatnak.

 13. Az éles vagy hegyes végű tárgyakat távol kell tartani az ágytól.

 14. Kerülni kell a bútorviasz és a fényezés alkalmazását. A bútor fa részeit nedves ruhával és enyhe szappannal meg kell törölni. NE használjon erős tisztítószereket. A szövet anyagot kíméletes mosással mossa ki.

 15. A gyermekágy tárolásakor gondosan csomagoljon be minden eredeti alkatrészt az elvesztés vagy sérülés ellen, és tárolja az összes alkatrészt együtt.

 16. A fejsérülés elkerülése érdekében NE engedje, hogy a gyermek az ágy alatt játsszon. Az ágy alatti rész tárolási célt szolgál.

 17. Az ágyat egyszerre egy gyermek használja!

 18. Kövesse a csomagolásban található termékre vonatkozó összes figyelmeztetést!


 


 

Adatok
Gyártó
Halmar
Termékverzió
Neo Plus Galériaágy, fenyő színben
Szín
Fenyő
Raktárkészlet
Rendelésre
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu