Sanimix

Fürdőszoba-felújítást tervezel? Átalakítanád a helyiséget, és ehhez szükséged lenne zuhanykabinra, ajtóra, kádra, esetleg hidromasszázs panelre? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas választékból vásárolhatsz minőségi Sanimix termékeket, amelyek gördülékenyebbé teszik a munkálatokat. 

 

Legyen szó kádparavánról, törölközőszárító radiátorról, csaptelepekről, esetleg gőzkabinról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz. Egy jól felszerelt, praktikusan használható fürdőszobára mindenkinek szüksége van. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár

Sanimix márka

 

A Sanimix Kft. egy magyar vállalat, amely 1994-ben alakult meg. A fő céljuk, hogy olyan fürdőszobai szanitereket gyártsanak, amelyekkel az egész piacot ki tudják szolgálni. Korábban még csak olasz darabokat szállított erre a piacra, ekkor még főként csaptelepekkel foglalkoztak. Hat évet kellett várniuk arra, hogy vezetők legyenek ezen a területen. A megállíthatatlanul fejlődő cég 2002-ben távol-keleti import tevékenységekkel bővült ki, ennek köszönhetően pedig a termékek palettája is szélesedni látszott. 

 

A Sanimix manapság főként zuhanykabinokkal, hidromasszázs változatokkal, alkatrészekkel és egyéb fürdőszobai kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A webáruházunkban számos prémium Sanimix termék közül választhatod ki a számodra megfelelő darabot. 

 

Sanimix termékek kínálata

 

A hidromasszázs zuhanykabinok választéka igencsak széles, hiszen kapható hátfalas, íves, de még szögletes kivitelű berendezés is. Az akril hátfallal ellátott gyártmány egy üvegszálas erősítéssel ellátott termék, amelyet acél merevítéssel és fehér színű tálcával, illetve fémlábakkal láttak el. Az öt milliméteres átlátszó biztonsági üvegek és ajtók pedig garantálják a megfelelő minőséget. A hat darab fúvóka, a beépített rádió, a felső világítás és a ventilátor is mind-mind a vásárlók kényelmét szolgálja. 

 

A Sanimix zuhanyajtók remek megoldás jelentenek kis méretű helyiségek esetén. A beépíthető verziókat többféle méretben és kivitelben vásárolhatod meg. A különálló zuhanyfalak pedig krómozott alumínium keretet és sarokprofilt is tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a beépítést. 


Amennyiben hidromasszázs zuhanypanelre, esetleg kádparavánra, illetve különböző csaptelepekre van szükséged, szintén érdemes szétnézni a kategóriák között. Nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amelyre a fürdőszoba felújítása során szükséged lehet.