DineWell

A konyha a lakásunk meghatározó belső tere. Étkezéseinkre, ünnepeinkre itt készülünk elő. A házibulik csomópontja is általában a konyha. Épp ezért fontos, hogy a konyhabútorunk praktikus kivitelű és természetesen szép legyen. Webáruházunk a DineWell beépíthető konyhablokkjaira esküszik. Kiváló minőségű sor- és sarokblokkokkal várunk, a legnagyobb változatosság jegyében.

 

Minden konyhatér más-más lehetőségeket rejt. A DineWell blokkjaival maximálisan kiaknázhatod a saját konyhád adottságait. Méretek és színek széles választékát találod kínálatunkban.

tovább bezár

Variálhatóság felsőfokon

 

A készen kapható konyhablokkoknak számos előnye van az egyedileg gyártott konyhabútorokkal szemben. Jóval rövidebb idő alatt rendezheted be a konyhádat ezekkel az előre elkészített elemekkel. Ez a gyorsaság ugyanakkor nem megy a személyre szabhatóság rovására.

 

Annyira sokszínű és széles a DineWell konyhablokkok választéka, hogy minden igényt ki tudnak elégíteni. Minőségi alsó- és topszekrények, gépek beépítésére alkalmas elemek, strapabíró munkapult jellemzi a gyártó bútorait. Nézd végig te is a kínálatunkat!

 

DineWell Yorki beépíthető konyhablokk

 

A DineWell sarokelemet nem tartalmazó konyhablokkjait kilenc méretben rendelheted meg tőlünk. 210 centimétertől 370 centiméter hosszúságig állunk rendelkezésedre konyhablokkjainkkal. A bútor korpuszának és ajtófrontjainak színe számos variációban elérhető. 

 

Beépíthető konyhai gépek számára kialakított elemeket is rendelhetsz tőlünk, igény szerint. A bútorokat lapra szerelve szállítjuk ki számodra. 24 hónap garanciát biztosítunk DineWell konyhabútorainkra, melyekre plusz 12 hónap garanciát vásárolhatsz. Ha a konyhádban csupán az egyik fal síkjában tervezel konyhabútort beépíteni, válaszd a DineWell blokkjait!

 

DineWell Yorki beépíthető sarok konyhablokk

 

Természetesen a DineWell akkor is kínál számodra megoldást, ha sarokelemet is szeretnél a konyhádba. A beépíthető sarok konyhablokkok éppúgy variálhatóak, mint a hagyományos DineWell konyhablokkok. 

 

Négy mérettel várjuk megrendelésedet, a korpusz és a front színei csak tőled függnek. Válogass kedvedre a különböző modellek közt! Ráadásul nem csak a bútorok külseje, hanem a belső elrendezése is variálható. Álmodd meg a saját konyhádat, és rendeld meg tőlünk még ma!