Aqualine

Fürdőszobánk harmonikus kialakításában jelentős szerepe van a praktikumnak és a külső megjelenésnek is. Ha jól akarjuk magunkat érezni minden alkalommal, mikor belépünk a fürdőnkbe, rendezzük be gondosan. Webáruházunk minden lehetőséget megad számodra, hogy csodás legyen a végeredmény. Az Aqualine minőségi termékei nem csak szépek, de időtálló kivitelben készülnek.

 

Legyen szó fürdőkádakról, zuhanykabinokról, radiátorokról, egyéb kiegészítőkről, az Aqualine nem okoz csalódást. Nézd végig a gyártó termékeit, és alakítsd ki velünk álmaid fürdőszobáját.

tovább bezár

Aqualine fürdőkádak

 

Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után elmerülni egy pihentető fürdőben. Az Aqualine fürdőkádjaiban tökéletes lehet a relaxálás élménye. A gyártó akril kádjai számos méretben és formában elérhetőek áruházunkban. 

 

Emellett olyan Aqualine kádkiegészítőket is forgalmazunk, mint az akril kád előlapok és a fejpárnák. Ezekkel a termékekkel minden fürdőszoba a lakás éke lehet. Az Aqualine kádak sokszínű termékskálájából te is megtalálod azt, amit keresel. 

 

Aqualine wc-csészék

 

A mellékhelyiségek kialakításának nagy szerepe van otthonunk kényelmében. Emellett azonban fontos, hogy a wc-nk szép is legyen. Az Aqualine wc-csészéinek kialakítása kivétel nélkül rendkívül esztétikus. A gyártó kádjaihoz hasonlóan a wc-k is számos fazonban elérhetőek webáruházunkban. 

 

A lefolyórendszer kialakításának megfelelően álló és függesztett modelleket is forgalmazunk. Emellett Aqualine piszoárokat és wc-tartályokat is rendelhetsz tőlünk. Ha kiegészítőkre lenne szükséged, akkor is jó helyen jársz. Dizájnos wc-keféket, toalett papír tartókat, sőt wc-re szerelhető bidéket is vásárolhatsz webshopunkban. 

 

Aqualine fürdőszobai kiegészítők

 

Az Aqualine rendkívül változatos termékkínálattal van jelen webáruházunkban. Többek között fürdőszoba bútoraik, csaptelepeik, kádparavánjaik színesítik webáruházunkat. Emellett kisebb Aqualine kiegészítőket is forgalmazunk. Kéztörlőik és szappanadagolóik, pohártartóik különleges kellékei a fürdőszobának. 

 

Emellett olyan Aqualine biztonsági eszközökkel is várunk, mint a felhajtható zuhanyülőkék vagy a falra rögzíthető kapaszkodó. A törölközőtartók és fogasok is különféle méretben és kivitelben rendelhetőek. Az Aqualine segítségével tényleg minden adott a fürdőszoba kialakításához.