Fali wc kefe tartó

Lehet, hogy Te sem gondoltad, de a fürdőszoba egyik fontos eleme a fali WC kefe tartó, amelyet szerencsére már nálunk is beszerezhetsz. A webáruházunkban kapható típusok között természetesen találhatóak álló kivitelek is, azonban a falra szerelhető termékek jóval esztétikusabban hatnak majd a fürdőszobában.


 


Amennyiben tehát dizájnos és modern megjelenést szeretnél elérni az otthonod ezen részében, érdemes elgondolkodni a fali tartók mellett, hiszen ez közel sem annyira apróság, mint azt elsőre gondolnád. Nézz körbe még ma a széles kínálatunkban, és válassz egyet!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A fürdőszobai kiegészítők világa

 

Ahhoz, hogy a fürdőszoba igazán szép és esztétikus megjelenésű legyen, fontos, hogy milyen látványt sikerül elérnünk a különböző kiegészítőkkel. Egy klasszikus, műanyagból gyártott WC kefe tartó például közel sem annyira tökéletes megoldás, mint egy tartósabb anyagból gyártott típus. Sokan nem fordítanak ugyanis túl nagy hangsúlyt erre az apróságra, pedig egy régóta használt és elszíneződött eszköz nem igazán szép látvány. Webáruházunknak köszönhetően azonban nincs szükséged arra, hogy heteket tölts el a tökéletes darab megtalálásával. 

 

A fali WC kefe tartók palettája

 

Valószínűleg mind a mosdókagyló, mind a WC, mind a zuhanyzó, de még a törölköző kapcsán is elgondolkodsz azon, hogy melyik illik bele legjobban az enteriőrbe. Akkor miért akarnál egy hagyományos, fehér műanyagból gyártott tartót, ami valószínűleg kicsit sem illik a fürdőszoba stílusához? Érdemes tehát kilépni ebből a világból és szétnézni a nálunk is kapható minőségi króm változatok között. Ezek nemcsak esztétikailag felelnek meg jobban, de az élettartamuk is jóval hosszabb, mint a többi modellé. 

 

Ott van például a Simple Line az Aqualine márkától egy kivitel, amely egy nagyon egyszerű, ám annál nagyszerűbb WC kefe tartó. A falra szerelhető darab csiszolt inoxból készült, a gyártó pedig 10 év garanciát vállal rá, ennyire biztosak a tartós minőségben. Jó választás lehet azonban a Sapho Olymp modellje is, amely egy krómozott réz és kerámia termék. A króm színben kapható darab súlya 1,25 kilogram, így bármely fürdőszoba falára fel lehet azt szerelni.

 

Érdemes tehát körbenézni a széles termékkínálatunkban és kiválasztani azt a fali WC kefe tartót, amely a legjobban passzol az otthonod és a fürdőszobád stílusához! Ne feledd, ez közel sem egy haszontalan és lényegtelen kiegészítője ennek a helyiségnek!