Design radiátor

A harmonikus lakberendezés kulcsa a részletekben rejlik. Nem csak a látványos felületek stílusát kell összehangolnunk, a kisebb kiegészítőkre is ügyelnünk kell. Ha így teszünk, a helyiségeinkben jól érezzük magunkat. A fürdőszoba esetében is jó, ha a csempékkel és szaniterekkel összhangban választjuk ki a további kellékeket. Egy törölközőszárító radiátor nem csak nagyon praktikus, hanem különleges kiegészítője a fürdőszobának. A webáruházunk kínálatában szereplő design radiátorok exkluzív megjelenésükkel feldobják a te fürdődet is! Böngéssz hát termékeink között!

tovább bezár
Méret
Elérhetőség
További szűrők
71 db termék
 

Eisenstadt design lapradiátor

 

Kedveled az extrém kialakítású lakberendezési tárgyakat? Szeretnél különleges megjelenésű fürdőszobát? Akkor a te design radiátorod az Eisenstadt fűtőteste. Elegáns, 180 centiméter magas lapjai igazán szembetűnő elemei lesznek a fürdődnek.

Ha vízszintesen szeretnéd rögzíteni, erre is van lehetőséged. A légtelenítőszelepek megkönnyítik a beüzemelést és a karbantartást. Az Eisenstadt design radiátort három csodás színben forgalmazzuk. Így minden fürdőszobában jól mutat majd ez az egyedülálló lapradiátor.

 

Enix design radiátoraink

 

Az Enix design radiátorai szembe mennek mindazzal, amit eddig a fűtőtestekről tudtál. Ezek a szögletes kialakítású design radiátorok kivételes megjelenésükkel egyedivé tesznek minden helyiséget. A gyártó a négyzetek variációival egyszerű, mégis páratlan modellekkel képviselteti magát webshopunkban. 

Ha szeretnéd, hogy a vendégeid eltátsák a szájukat, rendelj Enix design radiátort. Biztos lehetsz benne, hogy ezekkel a darabokkal nem találkozol minden lakásban. Ezeknek a központi fűtésre csatlakoztatható fűtőtesteknek az alapanyaga acél, így lesznek igazán időtállóak.

 

További design radiátorok

 

Mivel üzletünkben elsődleges szempont a vásárlói elképzelések megvalósítása, így számos további termékkel várunk. Design radiátoraink között megtalálhatóak a lapradiátorok, különböző kialakításban. 

Rendelhetsz tőlünk igazán exkluzív törölközőszárítós radiátorokat is. Egyes modellek ráadásul nem csak központi fűtéssel üzemeltethetőek. Fűtőpatronnal és kombinált fűtéssel működő design radiátorokat is forgalmazunk. Így jóval több lehetőség nyílik ezeknek a különleges fűtőtesteknek a használatára. Győződj meg róla, nézd végig a kínálatunkat!