Blog

Fürdőszoba divat 2018

2018.10.20 15:41
Homelux

Önnek milyen van?

Ha jól végiggondoljuk, akkor a fürdőszoba tulajdonosoknak két nagy tábora van: az egyik a hagyományos burkolatokat részesíti előnyben, egyforma járólap és csempe, esetleg egy kis díszítő bordűr, vagy dekorcsempék elszórtan… A másik pedig az a csoport, akik szeretik az újdonságokat, követik a trendeket és nem ijednek meg a különös formájú és felületű burkolatoktól sem.

Legyen trendi, de használható!

A hagyományos, letisztult formák és színek mellett újra hódítanak a furcsa geometriai mintákkal díszített burkolatok. Ki ne emlékezne nagymama konyhájából a kockás mozaikmintás lapokra, melyeken lépkedve a térhatás miatt néha megszédült az ember? Most új köntösben, modernebb színekkel vitték nagyközönség elé ezt a típust, ahol nagy sikert aratott ismét.  Bátran választhatunk a kék és a zöld árnyalatai közül, akár többet is egyszerre.

A 3D már a burkolatok terén is nagy népszerűségnek örvend, így a hagyományosnak számító kisméretű fehér csempéket formailag felturbózták: szögletes, domború és homorú felülettel kerülhetnek a fürdőszobák falára. Ez a típus igazán jól mutat olyan fürdőben, ahol a természetes és a mesterséges fény játéka kiemeli a „domborzatot”, természetes fény hiányában pedig a csillogás ad egy jelentős pluszt a látványhoz.

A 2018-os trend a rusztikus irány felé fordul, így már használhatunk a fürdőben is természetes hatású burkolóelemeket. A fa, vagy bontott tégla, kő dominál, csupa olyan, ami annak látszik, de valójában nem az! Gyönyörűen mutat egy hajópadló minta a talpunk alatt és most már nem csak színben, de tapintásra és formában is alkalmazkodnak az eredetihez. A szeletelt téglát idéző falburkoló elemek hosszúkásak és éleik is tégla-szerűek, mindeközben nem szívják magukba a nedvességet és ugyanolyan könnyen tisztán tarthatóak, mint a klasszikus darabok.

Legyen bátor és újító, így minden napját egy különleges helyiségben kezdheti és fejezheti be!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu