Fürdőszoba divat 2018

Önnek milyen van?

Ha jól végiggondoljuk, akkor a fürdőszoba tulajdonosoknak két nagy tábora van: az egyik a hagyományos burkolatokat részesíti előnyben, egyforma járólap és csempe, esetleg egy kis díszítő bordűr, vagy dekorcsempék elszórtan… A másik pedig az a csoport, akik szeretik az újdonságokat, követik a trendeket és nem ijednek meg a különös formájú és felületű burkolatoktól sem.

Legyen trendi, de használható!

A hagyományos, letisztult formák és színek mellett újra hódítanak a furcsa geometriai mintákkal díszített burkolatok. Ki ne emlékezne nagymama konyhájából a kockás mozaikmintás lapokra, melyeken lépkedve a térhatás miatt néha megszédült az ember? Most új köntösben, modernebb színekkel vitték nagyközönség elé ezt a típust, ahol nagy sikert aratott ismét.  Bátran választhatunk a kék és a zöld árnyalatai közül, akár többet is egyszerre.

A 3D már a burkolatok terén is nagy népszerűségnek örvend, így a hagyományosnak számító kisméretű fehér csempéket formailag felturbózták: szögletes, domború és homorú felülettel kerülhetnek a fürdőszobák falára. Ez a típus igazán jól mutat olyan fürdőben, ahol a természetes és a mesterséges fény játéka kiemeli a „domborzatot”, természetes fény hiányában pedig a csillogás ad egy jelentős pluszt a látványhoz.

A 2018-os trend a rusztikus irány felé fordul, így már használhatunk a fürdőben is természetes hatású burkolóelemeket. A fa, vagy bontott tégla, kő dominál, csupa olyan, ami annak látszik, de valójában nem az! Gyönyörűen mutat egy hajópadló minta a talpunk alatt és most már nem csak színben, de tapintásra és formában is alkalmazkodnak az eredetihez. A szeletelt téglát idéző falburkoló elemek hosszúkásak és éleik is tégla-szerűek, mindeközben nem szívják magukba a nedvességet és ugyanolyan könnyen tisztán tarthatóak, mint a klasszikus darabok.

Legyen bátor és újító, így minden napját egy különleges helyiségben kezdheti és fejezheti be!