Fürdőszoba berendezése – tippek és ötletek

Otthonunk megtervezése során a fürdőszoba berendezése nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk sokszor. Ez az a helyiség a lakásban, ahol a leghatékonyabban érdemes gazdálkodni a rendelkezésünkre álló hellyel. A legtöbb házban nem alakítanak ki túl nagy fürdőszobákat, ezért az első szempont a praktikusság kell legyen a berendezések kiválasztásakor. Kádat szeretnél vagy zuhanykabint? Annak, aki a fürdőkádban szeret relaxálni egy nehéz nap után, mindenképpen érdemes egy kádat beépítenie.

Fürdőszoba berendezése – tippek és ötletek

Van, aki jobban kedveli a frissítő zuhanyzást, neki nem lesz gond a zuhanykabin, így nagyobb hely marad másra. A nagyon pici fürdőszobákba nem célravezető kádat bezsúfolni, de áthidaló megoldás lehet egy mélytálcás zuhanykabin, ha mindenáron ragaszkodunk a fürdőzéshez.

Fürdőszoba berendezése kompletten

Ha megvan a koncepció, elkezdheted tervezni a bútorösszeállítást. Webáruházunkban széles választékban találsz fürdőszoba-berendezést is. Mosdószekrényt, felső, alsó vagy faliszekrényt, állószekrényt és komplett fürdőszobaszekrényt is megvásárolhatsz nálunk.

Ha szeretnél egy harmonikus kombinációt, a komplett fürdőszobabútoraink bármelyike kitűnő választás. Minden változat tartalmaz felső és mosdószekrényt, illetve tükröt is. Legtöbb termékünknek részét képezi a mosdó is, így ennek kiválasztásával nem kell külön foglalkozni.

Falra szerelhető és lábon álló típusok is megtalálhatóak kínálatunkban. A láb nélküli modellek nagy előnye a fürdőszoba egyszerű tisztán tartása.

Helytakarékos fürdőszobai megoldások

A fürdőszobában gyakran gondot jelent, hogy mit, hol tároljunk. A falra szerelhető szekrények nem foglalnak helyet a padlón, így egy célszerű megoldást kínálnak kisebb terekben a pakolásra. A Bianca Plus 60 faliszekrény kitűnően beilleszthető akár egy panellakás csöppnyi fürdőjébe is.

Jó módszer egy helyiség beosztására a felfelé való terjeszkedés. Erre nyújt kiváló lehetőséget egy állópolc a fürdőszobánkban. Nagyobb terekben is jól mutat, de ha spórolnunk kell a hellyel, viszont van mit elpakolnunk, tökéletes választás lehet.

A mosdó alatt is érdemes szekrényt elhelyezni. A cél, hogy minél több piperedolgot, törölközőt, egyéb tisztálkodással kapcsolatos eszközt tudjunk elpakolni. A mosdó alatt gyakran a tisztítószereket szoktuk tárolni.

Elegáns fürdőszobája bárkinek lehet, alapterülettől függetlenül. Minden modellünkből változatos a termékkínálat színben, stílusban, méretben egyaránt.

A lényeg a részletekben rejlik

Ha igazán dizájnos fürdőszobára vágyunk, akkor a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ezek célja elsősorban a praktikusság, de ha még szépek is és harmonizálnak a berendezési tárgyakkal, akkor nagyon trendi lesz a fürdőszobánk.

A víz alól kilépve nélkülözhetetlen a padlón egy csúszásgátlós szőnyeg. Egy színben tökéletesen passzoló szennyestartó funkcionalitása mellett dísze is lehet a fürdőnek. A szappanadagoló külleméről se feledkezzünk meg.

A fürdőszobai szemetes sok helyen mellőzött kiegészítő a fürdőszobai berendezések között, ám kényelmi szempontokat figyelembe véve nem hiányozhat a helyiségből.

Széles választékban találsz nálunk fürdőszobai polcokat is, melyek kis helyet foglalnak el. Rendkívül alkalmasak kisebb és mindennapi használatban lévő eszközök elhelyezésére. Többféle kivitelben léteznek. Kaphatók a tükör alá illeszthető polcokon kívül a zuhanyzóba szerelhető polcok is. A sarokpolcokkal pedig igazán ki tudjuk használni a teret.

Áruházunk kínálatában szinte mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a fürdőszobádban

Blog

Ajánlott termékek