Blog

Ezért ne vedd félvállról az irodabútorok kiválasztását

2020.04.06 08:00

A környezet nem csak a kollégák miatt fontos

Igaz, hogy a kutatások szerint az egyik legnagyobb motivációt még mindig az anyagi juttatások jelentik – ami nem meglepő, hiszen pénzből élünk és ebből tudjuk megvalósítani a vágyainkat. De vannak olyan vélemények, amelyek szerint ez csak arra elég, hogy fecskendővel oltsunk tüzet, mert hosszú távon nem kínál megoldást arra, ha valaki elégedetlen.

irodabútor

 

Éppen ezért a munkavállalók lojalitásának kivívásához ezen kívül más módszereket is segítségül kell hívnod. Ez lehet a dicséret, a jól kiépített, összetartó csapat, a folyamatos fejlődési lehetőség, a rugalmas munkaidő vagy az irodai környezet.

 

irodabútor

 

Mert a berendezés igenis sokat számít. Részben azért, mert sokat hozzátesz a pozitív benyomáshoz, ha az embereket egy letisztult, stílusos enteriőr fogadja. Persze a látvány csak az egyik szempont – de nem feledkezhetsz meg róla, hiszen akkor is kiemelt szerepe van, amikor ügyfelek érkeznek hozzátok.

 

Az ülés fontos – kezdd a széknél

 

A kollégáid részéről a külcsín csak a dolog egyik része. Sokaknak ennél lényegesebb a kényelem és a praktikum. Nagyban megkönnyíti a munkát például, ha olyan íróasztaluk van, amin kényelmesen elférnek, amikor iratokat kell rendezniük vagy elég fiók áll rendelkezésükre a rendszerezéshez.

 

A másik gyakran használt irodabútor, a forgószék kiválasztása előtt szintén több jellemzőt vegyetek figyelembe. Mielőtt azt gondolod, mindegy, melyik mellett döntötök, jusson eszedbe, hogy aki a cégnél dolgozik, az a napja jelentős részét ebben tölti. Ha valaki görnyedten ül a gép előtt, annak hamar fájdalom jelentkezhet a derekában és  a hátában.

 

irodaszék

 

Ez egyrészt kellemetlen érzés, másrészt elvonhatja a figyelmet a munkáról – ezzel csökkentve a hatékonyságot, mert nehezebben megy majd a koncentráció. Hosszú távon pedig ennél komolyabb problémák is felmerülhetnek – ami a cég szempontjából sem jó.

 

Az iroda berendezésekor tehát a külcsínen kívül vegyétek figyelembe az ergonómiát és a kénylemet. És persze számoljatok a helyiség méretbeli adottságaival; ezek alapján törekedjetek a minél jobb térkihasználásra.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu