Blog

Erre az 5 kérdésre jobb, ha tudjuk a választ az otthoni játszótér kialakítása előtt

2020.04.06 08:00

Valószínűleg nem kell tartanunk attól, hogy a kertünk egyik új elemére feleslegesen adtunk ki a pénzt, ha a következő 5 kérdést megválaszoljuk, mielőtt elindulunk a beszerzőkörútra.

 

  1. Mivel szeretnek játszani a csemeték?

Teljesen triviálisnak látszik a kérdés, de sokan hajlamosak egyszerűen magukból kiindulni és azokra az időkre visszagondolni, amikor még ők koptatták a játszótér egy-egy darabját. Lehet, hogy a szülők odavoltak a hintáért vagy a libikókáért, de a gyerekeik inkább a csúszdát vagy a mászókákat szeretik.

Ha tanácstalannak érezzük magunkat, akkor kérdezzük meg a lurkókat – ez a legegyszerűbb megoldás, hiszen nekik vesszük. Amennyiben meg akarjuk őket lepni, akkor kérjük ki az óvónők véleményét, biztosan szívesen látnak el minket tanáccsal.

 

  1. Mekkora hely áll rendelkezésünkre?

Különösen akkor fontos ez a szempont, ha kisebb udvarunk van. Gondoljunk arra, hogy a jó idő beköszöntével kiköltöznek a kerti bútorok (hintaágy, asztal, kanapé) is. Az ezek által elfoglalt helyet ne vegyük számításba – ugyanez érvényes az ideiglenesen felállított medencére.

 

  1. Hova tegyük?

Különösen a melegebb napokon nem mindegy, hol kapnak helyet az otthoni játszótér elemei. Hiába adunk a kicsikre baseball sapkát, és kenjük le őket naptejjel mielőtt kimennek. Jobb, ha biztosra megyünk és a homokozót, hintát vagy a kis csúszdát az udvar egy árnyékos pontjára tesszük.

 

  1. Hol fogjuk tárolni?

Gondolkodjunk előre. A műanyagból készült darabokat nem hagyhatjuk kint a zord időben. Van elég helyünk a garázsban vagy a lakás más pontján, amikor az elpakolására kerül a sor? Természetesen vannak olyan termékek, amiket nyugodtan kint hagyhatunk – például egy fából készült hintát.

 

  1. Kell-e gondoskodni a karbantartásáról?

A fából készült termékekre érvényes, hogy ki vannak téve az időjárás, a gombásodás és a rovarok pusztításának. Ezt megelőzhetjük a megfelelő ápolással, vagyis a fa beeresztő olaj használatával. Ezen kívül ellenőrizzük időnként a csavarkötéseket: ha lazulást tapasztalunk, akkor erősítsük meg.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu