Akkumulátoros dekopírfűrész

Ez a kategória akkumulátoros dekopírfűrész kínálatunkat tartalmazza, melyek igen közkedvelt szerszámok, hiszen hobbi barkácsolók és profi szakemberek számára is nagy segítséget nyújtanak. Számos anyag vágására alkalmazhatók, a fűrészlap típusától függően. Bevethetők fém, fa, műanyag és bútorlapok vágásához egyaránt. 


 


Könnyen használható készülékek, ez is erősíti kelendőségüket, a legtöbb műhelyben megtalálhatók. Hobbi ezermesterek és asztalosok körében is gyakran választott barkácsgépek, leginkább széleskörű felhasználásuk és kis méretük miatt. Könnyű hordozhatóságot, kényelmes munkavégzést garantálnak.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Ismerd meg az akkumulátoros dekopírfűrészek minden előnyét! Például a vezeték nélküli alkalmazás önfeledt örömét! A kényelmes, praktikus kezelésüket, melyben gördülékenyen használhatod a nehezen hozzáférhető helyeken is, anélkül, hogy jelentősen elfáradnál. 

 

Az akkumulátoros dekopírfűrész felhasználási köre

 

Webáruházunk dekopírfűrész választékában külön kategóriában találod akkumulátoros termékeinket, melyek vezeték nélküli, hálózattól független munkavégzést tesznek lehetővé. 

 

Egy szúrófűrész felhasználási köre igen sokféle. Számos feladathoz segítségül hívhatsz egy efféle szerszámgépet. Legnagyobb előnye, hogy pontos, precíz vágást eredményez, legyen szó bútorlapok vagy épp szegélyek méretre vágásáról. Kisebb-nagyobb barkácsolási munkák során is felhasználható. Természetesen ehhez fontos, hogy az elvégzendő munkához mérten válaszd ki a megfelelő készüléket és fűrészlapot. 

 

Mindig vedd számításba, hogy milyen anyagfelületen dolgoznál vele éppen, és ennek tekintetében válaszd meg a pengét. A penge összetétele, a fogainak száma, valamint a szélessége is lényeges szempont. 

 

Mielőtt nekilátsz, jelöld be a vágandó területet, ehhez használhatsz vonalzót és speciális eszközöket is, kör formához akár otthonodban lévő kellékeket is, poharat, tálat, vödröt. A vágás pontos helyének bejelöléséhez használj ceruzát! 

 

Hogyan vágj biztonságosan egy dekopírfűrésszel? 

 

A megfelelő fűrészgép kiválasztása mellett nagyon fontos, hogy minden esetben biztonságosan járj el! Viselj védőszemüveget, fülvédőt, kesztyűt, sisakot! A barkácsgépet stabilan tartsd, biztos kézzel! 

 

Rendelj megbízható dekopírfűrészt, hogy a polcok méretre vágása pofonegyszerű lehessen! A barkácsolás innentől örömteli és felszabadító elfoglaltság lesz!