Első ajtónyitásra szerelem - Így rendezd be az előszobát!

Az előszoba az a helyiség, amely elsőként fogad az otthonodban. Ahova betérve végre megpihenhetsz, és ledobhatod magadról az aznapi terheket és fáradtságot. A tér, amely az ajtón belépve meghatározza a lakás stílusát és elrendezését.

Első ajtónyitásra szerelem - Így rendezd be az előszobát!

Ebben a cikkben olyan praktikákat és tippeket gyűjtöttünk össze, melyek segítenek az előszoba maximális térkihasználásában és az elengedhetetlen bútortípusok beszerzésében.

Fogasok és ruhaállványok - Az előszoba alapdarabjai


A bútordarab, amit elsőként használatba veszel miután belépsz az otthonodba: minden lakás nélkülözhetetlen kiegészítője egy ruhafogas. Az előszoba rendezettségéhez szükséges kiválasztanunk a megfelelő típusú és stílusú fogast, amely nem csak a rendhez, de a tér esztétikájához is hozzájárul. Rengeteg típusú ruhaállvány közül válogathatunk. Mivel az előszoba általában nem egy tágas tér, így érdemes megfontolni a multifunkcionális darabokat, melyek polcokkal vagy akár cipőtárolóval is rendelkeznek. A térelosztás szempontját tekintve azok az állófogasok a legjobbak, amelyek falra szerelhetőek. A lapra szerelt fogasok modern és trendi kinézetet adnak az előszobának, ráadásul még a teret is növelik. A Homelux elegáns megjelenésű, strapabíró és rendkívül kevés helyet foglaló állófogasok és ruhaállványok széles választékát kínálja.

 

Cipősszekrény - Rend a lelke mindennek


A cipősszekrény az a bútordarab, amely nélkül rendezetlenség uralkodik el az előszoba felett. Nem csak a rend érzetét kelti egy ilyen tároló elhelyezése az előszobában, de a cipőket is védi a kintről behozott szennyeződésektől, ha nem a földön hevernek. A nyitott polcos cipősszekrények ideálisak lehetnek, ha nem szeretünk keresgélni és sokszor akad sürgős dolgunk. A zárható bútordarabok pedig a portól is megvédik a lábbeliket. Egyes modellek még ülőpárnával is rendelkeznek ezzel megkönnyítve a cipő fel- és levételét. Ha kiválasztottuk a megfelelő típusú cipősszekrényt, akkor már csak az előszobához passzoló anyagon és színen kell gondolkodnunk. A masszív kivitelezést előnyben részesítőknek a fémszerkezetű polcokat ajánljuk, míg a természet kedvelői imádni fogják a fenntartható, bambuszból készült cipőtartót. Honlapunkon magas minőségű és változatos cipősszekrények közül válogathatsz kedvedre!

Lóca - Kényelem és dizájn


A lóca egy olyan bútordarab, amely eleganciát sugároz és kényelmet biztosít mind Neked, mind az otthonodban megforduló vendégeknek. Egy ilyen bútordarab emlékezetessé teszi az előszobát, és egy olyan lakástulajról árulkodik, aki figyel a részletekre. A hűvös időszak beköszöntével még hálásabbak leszünk, hogy beszereztük ezt a kényelmes és praktikus bútordarabot. A komplex ülőalkalmatosság nem csak elegáns, de nagy segítségünkre lesz minden cipő fel- és levételkor. Webáruházunkban stílusos lócák választéka várja!

 

Hogyan növeld az előszobateret?


Az előszoba egyik kulcskérdése a térelosztás szokott lenni. Senki nem szeret úgy belépni az ajtón, hogy azt érzi alig fér el. Szerencsére számos praktika létezik a tér kihasználására. Az egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb eszközünk az előszoba növelésére a tükör. Amellett, hogy optikailag növeli a teret, praktikussága is megemlítendő. Az előszobai tükörben nézhetjük meg öltözékünket utoljára mielőtt elhagyjuk a lakást. A maximális térnövelés érdekében próbáljunk meg minél magasabb tükröt választani, lehetőleg falra szerelhetőt. Ha igazán szeretjük a tágas tereket, akkor a nyerő az előszoba bútor szettek lesznek, amelyek egy komplett előszoba falat biztosítanak. Kialakításuk elképesztően praktikus. Összeállításuk tartalmazza a szükséges bútordarabokat: fogast, cipősszekrényt, tükröt és még polcokat is! Nem mellesleg az összeválogatott dizájnos bútor szetteknek köszönhetően az bútorok összeállításán sem kell sokat gondolkodnunk.


A Homelux egyedi és praktikus előszoba bútorokkal kedveskedik, hogy otthonod első ajtónyitásra szerelem legyen Neked, a családodnak, a barátaidnak és bármely vendégednek!

Blog