Előszobafal

Előszobabútor vagy előszobafal? Van különbség? Bár gyakran használjuk egymás szinonimájaként, különbséget kell tennünk a két fogalom között, hiszen nem ugyanarról a két dologról van szó! 

Az előszobafalak kompaktabbak, kevesebb funkcióval bírnak, és a legtöbbször olyan helyekre választjuk őket, ahol kis tér áll a rendelkezésünkre. A legfontosabb szempont az előszobabútor választásánál, hogy funkcionálisan a legjobban megfeleljen az igényeinknek. A praktikumon felül fontos az is, hogy harmonizáljon otthonunk stílusával és kellemes első benyomást keltsen látogatóinkban is.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mindig örömmel érkezz meg az otthonodba!

Előszobánk az otthonunknak az a része, ahova hazaérkezünk. Bár itt nem töltünk sok időt, mégis nagyon fontos a kialakítása és a berendezése, hiszen a hozzánk érkezők is itt szerzik első élményeiket az otthonunkkal kapcsolatosan. 

Így amikor elérkezik a minőségi előszobabútor kiválasztásának ideje, gondoljunk mindig arra is, hogy mit szeretnénk először megmutatni a lakásunkból!

 

Előszobafal típusok

Az előszobafalak között is nagyon sokfélét találhatunk. A legletisztultabb verziói pár akasztón és esetleg egy kalaptartón kívül nem tartalmaznak mást. Ez az alapverzió kiegészülhet számos elemmel. Választhatunk nagyon egyszerű előszobafalat, amin már találhatunk egy nagy álló helyzetű tükröt, esetleg egy egyszerű cipősszekrénnyel kombinálva.

A minimalista előszobafalak mellé, vásárolhatunk külön cipősszekrényt vagy akár egy álló szekrényt is. De kombinálhatjuk valamilyen ülőalkalmatosság elhelyezésével, hogy könnyebb legyen a cipők fel- és levétele, s ezzel is barátságosabbá varázsoljuk a tér hangulatát. Ne felejtsük el, hogy soha nem üres kézzel érkezünk haza, így nagyon hasznos, ha van olyan felület, ahova le tudjuk tenni a táskát, a szatyrot, a kulcsokat! 

Gondolhatunk az esős vagy a téli latyakos időkre, ezért tehetünk az előszobafal alá egy sárfogót a cipőknek és elhelyezhetünk egy esernyőtartót is mellé. 

Csak a képzeletünk szab határt, hogy milyen elemekkel dobunk fel egy ilyen falat!

Természetesen nem csak ilyen letisztult és egyszerű előszobafalak léteznek. Vannak olyan kivitelek, ahol az akasztós falrész összeépül egy álló szekrénnyel vagy cipősszekrénnyel. Vannak olyan stílusúak is, ahol egy átkötő polc kapcsolja össze az állószekrényt, a cipőtartókat és az előszobafalrészt. 

Webshopunk előszobafal kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden stílus kedvelői megtalálják a hozzájuk legjobban illőt. Nézz körül a termékeink között, és biztosan megtalálod álmaid előszobabútorát!