Élménnyé teszi a tanulást és a munkát a ragyogóan fehér íróasztal

Ha szeretnél kialakítani egy tanulósarkot vagy dolgozószobát, kérdés, hogy mi legyen benne: egyszerű számítógépasztal, sarkos vagy polcos asztal, komplett szett, esetleg egy fehér íróasztal? Rendkívül fontos, hogy kényelmes és praktikus legyen az íróasztal, amin dolgozunk vagy tanulnak gyermekeink. A komfortosság érzése jelentősen segítheti és megkönnyítheti a feladatunk elvégzését.

Élménnyé teszi a tanulást és a munkát a ragyogóan fehér íróasztal

Ehhez hozzátartozik az asztal megjelenése is, hiszen ki érezné jól magát egy olyan bútor mellett, ami nem passzol az ízléséhez? Áruházunk széles kínálatában minden korosztály megtalálhatja azt a modellt, amelyet örömmel használ majd a mindennapokban.

Milyen típusú íróasztalt válasszunk?

Fontos szempont a bútor kiválasztásánál a rendelkezésre álló hely pontos és alapos felmérése. Ha nem szeretnél sok időt áldozni a keresésre, vásárolj egy komplett irodabútor szettet, ezek elemei tökéletesen illenek egymáshoz.

Az elemeket külön-külön is összeválogathatod, ha az a megoldás szimpatikusabb, illetve a körülmények ahhoz jobban adottak.

Vehetsz külön fiókos tárolót, ha nem szeretnéd szem előtt tartani az irataidat. Kulcsos szekrényt akkor érdemes, ha bizalmas dokumentumokat tárolsz és könnyen hozzáférnének illetéktelen személyek. 

A polcos szekrény is alkalmas különböző tárgyak, papírok, könyvek tárolására. Amennyiben nincs elegendő helyed lent, a fali polc lehet a megoldás, ami újabb tárolási lehetőségeket biztosít.

A különböző kiegészítőket is megtalálod kínálatunkban a padlóvédőtől az irodai székig.

 

Fehér íróasztal LT3647

Ez a fehér íróasztal praktikus, valamint stabil és strapabíró munkafelülettel rendelkezik. Minőségi DTD laminált anyagból készült divatos és stílusos fehér színű kivitelben, amihez bármilyen más színű elem nyugodtan kombinálható.

Az asztal egyik oldalán négy fiók szolgál tárolásra, melyből a két felső kicsit laposabb, míg a két alsó mélyebb, ezért több rakodótérrel rendelkezik. Az íróasztal másik oldalát egy kétpolcos szekrény alkotja, amely szintén alkalmas nagy mennyiségű felszerelés tárolására.

Ez a fehér íróasztal a magas minőségének köszönhetően akár felnőttkoráig elkísérheti a rajta tanuló kis diákot. Nemcsak az ismeretszerzés, hanem a szórakozás is helyet kaphat az asztalon: rajzolhat, festhet vagy számítógépen játszhat a fiatalabb korosztály.

A bútor modern kinézete mindenki tetszését elnyeri.

 

A fehér szín a lakberendezésben 

 

A fehér egy semleges szín, aminek segítségével deríthetjük, azaz világosíthatjuk a szoba összhatását. Barátságosabb, mint szürke és fekete társai, így alapszínnek is kitűnő választás lehet.

Nem tereli el a figyelmet az egyéb bútordarabokról és a különböző kiegészítőkről, viszont nem érdemes túlzásokba esni vele. A feltűnően sok fehér steril benyomást kelthet, érintetlen, makulátlan hatása barátságtalanná teszi.

A fehér megfelelő mennyiségben alkalmazva a frissességet és a tisztaságot jelképezi, a könnyedség illúzióját kelti bennünk.

Amennyiben nagyobb felületeken kedveled az élénkebb, határozottabb színeket a szobádban vagy irodádban, a fehér íróasztal kitűnően megtöri a helyiség alaptónusát. Ezzel lágyítja az összképet, harmonikusabb hangulatot áraszt.

A fehér íróasztal kiválóan illeszkedik elsősorban a modern, a skandináv és a country stílusú lakásokhoz, de mindenféle berendezés kedvelt darabja lehet.

Keress minket bátran elérhetőségünkön, szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő irodabútorodat!

Blog

Ajánlott termékek