Halogén fényvető

Lakókörnyezetünk bizonyos részeinek megvilágításához az egyik legjobb megoldás a halogén fényvető használata. A sötét udvar, kocsibeállók, teraszok reflektorral történő bevilágítása biztonságunk érdekében elsődleges. A hívatlan látogatók elriasztása mellett, a fénytelen részeken történő biztonságos mozgás, munkavégzés enélkül az eszköz nélkül sokkal nehezebb lenne.


 


A szabadon mozgatható halogén fényvető használatával mindig csak egy adott terület bevilágítása is megoldható.. Erős fényének segítségével, a téli időszak korai sötétjében is tudsz még az udvaron tevékenykedni.

tovább bezár
2 db termék

A halogén fényvető előnyei

 

A halogén lámpák elsősorban hosszú élettartamuk miatt kedvelt fényforrások. Habár nem működnek örökké, mégis a hagyományos izzókhoz képest kétszer hosszabb ideig használhatóak. A halogén fényvető esetében sem elhanyagolható, hogy mennyi ideig képes tökéletesen bevilágítani az adott területet.

 

Fedezd fel kínálatunkat! A halogén fényvetők mellett a további világítástechnikai eszközöket a felső menüsorban található, “Világítás” menüpontra kattintva tekintheted meg.

 

Az IP védelem fontossága

 

A főként kültéren alkalmazott halogén fényvető egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az esővíznek ellenálljon. A védelem fokát az IP szám mutatja meg, mely az elektromos eszközök környezeti behatások elleni védelmének mértékét igazolja. Az elektromos áramot használó készülékek tokozásának meg kell felelnie többek között a víz behatolásával szembeni védelemnek is. Az ebben a kategóriában található fényvetők kiválóan ellenállnak a záporoknak, zivataroknak, de a nagyobb esőzéseknek is.

 

A halogén fényvető lámpatestjei általában masszív alumínium öntvényből készült házban helyezkednek el, melyek edzett üveg előlappal is kiegészülnek. Maximális védelmet biztosítva ezzel a tokban lévő halogén izzónak.

 

Praktikus elemek

 

A halogén fényvető különböző méretben készülhet, illetve használati módja is lehet többféle. Bizonyos esetekben szükséges lehet a mobilitás, például ha a kocsifeljárón ragadt autód kerekét szeretnéd egy téli, sötét délután kicserélni. Ebben az esetben is fontos, hogy jól látható legyen a gépjármű és a körülötte lévő terület.

 

Az egyes modellek rendelkeznek állítható méretű állvánnyal, melyeket könnyedén a megfelelő méretre tudsz igazítani. További praktikus kiegészítője ezeknek az állványoknak a kábeltartó, amire a lelógó hosszabbító zsinórját tudod felakasztani.