Autós töltő

Ebben a kategóriában autós töltő választékunkat találod, melyek elengedhetetlen kellékek az okostelefonok napi szintű használatához. Ma már nem csupán telefonáláshoz és üzenéshez használunk telefont. Az okos készülékek fejlődésével egyre több tevékenységhez igénybe vehetők. Például navigáláshoz, fényképek készítéséhez, okosotthon vezérléséhez is. 


 


Minél több alkalmazást használunk, annál gyorsabban merül az eszköz. Egy autós töltő segítségével viszont lehetőségünk nyílik utazás közben is tölteni a készüléket, kényelmesen. Ezzel elkerülhetők a nem várt lemerülések és a kellemetlen helyzetek. Biztosítsd be magad, és rendelj praktikus autós töltőt!

tovább bezár
2 db termék

Egy autós töltő különösen akkor hasznos, ha gyakran vagy úton, ez esetben remekül kihasználhatod ennek a töltőtípusnak az előnyeit. Vezetés közben ugyan nem szabad telefonálni, arra viszont kiválóan alkalmas az utazással töltött időszak, hogy töltsük készülékünket. 

 

Az autós töltő előnyei 

 

Webáruházunk telefontöltő kategóriájában találod autós töltő kellékeinket, melyek bármely autóban használhatók, a szivargyújtó aljzathoz történő csatlakoztatással. Arra viszont fontos figyelni, hogy sose hagyjuk őrizetlenül. 

 

Afféle multifunkciós tartozékként is gondolhatunk rá, mivel 2 db USB-A aljzattal és 1 db micro USB dugóval rendelkezik az általunk kínált töltő eszköz. 

 

A segítségével nem csupán telefon, hanem egyéb okos készülékek is tölthetők, például táblagépek. 

 

Az autós töltő előnye, hogy utazás során gondoskodhatunk készülékeink megfelelő töltöttségi szintjéről, mely különösen hasznos, ha épp navigáláshoz vesszük igénybe, vagy oktatóanyagot hallgatunk az út során. 

 

Hogyan használd oldalunkat? 

 

Webáruházunkban könnyen tájékozódhatsz a kategóriaoldalak segítségével. Keresgéléshez javasoljuk a főbb kategóriák átnézését is. Konkrét elképzelés mellett viszont a keresendő termékek gyűjtőoldalára érdemes navigálnod. Például az autós töltő aloldalra. A termékek nevére kattintva még több információt találsz, melyek segíthetnek a döntésben. 

 

A rendelésed leadása előtt érdemes átgondolni, hogy még milyen eszközökre, kellékekre lenne szükséged, így egyetlen megrendeléssel több kiegészítő is a birtokodba kerülhet. Használd a kosárhoz adás funkciót, majd kattints tovább a megrendelési űrlaphoz! Rendelésedet egyszerűen leadhatod adataid megadása után. 

 

Légy felkészült, szerezz be minden szükséges mobilos kiegészítőt!