Ledes ébresztőóra

Ebben a kategóriában LED-es ébresztőóra választékunkból szemezgethetsz. Ezek a praktikus lakáskiegészítők stílusosak és funkciógazdagok. A pontos idő jelzése mellett ébresztés opcióval is ellátottak, emellett az aktuális hőmérsékletről is tájékoztatnak. Többféle kialakítású és formavilágú típusból válogathatsz. 

 

Hagyományos, klasszikus darabok is elérhetők és modern, 3D-s modell, illetve fa hatású, különleges kivitelezésű darab egyaránt. Amennyiben zavar a kijelző fénye, koppintással vagy tapssal egyszerűen kikapcsolhatod, illetve vissza is aktiválhatod. Válaszd a modern ébresztőórák nyújtotta kellemes ébresztést!

tovább bezár
10 db termék

Egy LED-es ébresztőóra stílusos és modern lakáskiegészítő, mellyel még otthonosabbá válik a hálószoba. Nem csupán a mutatós design miatt olyan népszerűek, hanem a hasznos funkciók révén is egyre kelendőbbek. 

 

LED-es ébresztőóra kínálatunk 

 

Óra termékkörünkben külön kategóriába gyűjtöttük LED-es ébresztőóráinkat. Itt a legváltozatosabb típusok közül válogathatsz. Amennyiben a hagyományos, klasszikusabb formák szimpatikusak, nálunk megtalálod! Ugyanakkor modern, 3D kialakítású és projektorral rendelkező típusokat is elérhetsz. Ezáltal kivetítheted a falra az időt, így még kényelmesebben tájékozódhatsz. 

 

Zavar a kijelző fénye? Ebben az esetben válaszd a koppintással kikapcsolható ébresztőórát! Termékeink magas minőséget, megbízhatóságot képviselnek. A régi ébresztőórákkal ellentétben kellemes, nyugalmas ébresztést tesznek lehetővé. 

 

Az ébredés lehet sokkal örömtelibb is, a régi felriasztó megoldások helyett! Válaszd ki a számodra szimpatikus órát, és tedd könnyebbé a mindennapokat! 

 

Praktikus funkciógazdag ébresztőórák 

 

Induljon jól a reggeled! Kellemes lágy jelzésre ébrednél? Vagy inkább az aktuális rádióműsorra? A modern, LED-es ébresztőórák lehetőséget teremtenek, hogy teljes mértékben az igényeid szerint kezdődjön a nap. 

 

Választhatsz projektoros, rádiós, 3D-s megjelenésű ébresztőórát, állítható fényerősségűt, tapssal kikapcsolhatót. Rendkívül bőséges a paletta. Egyedül rajtad áll, melyik típust szeretnéd!

 

Mindenképpen böngészd át teljes ébresztőóra kínálatunkat, emellett javasoljuk lakáskiegészítőink átnézését is. Ezáltal ötleteket, inspirációt gyűjthetsz. Szerezd be a számodra ideális órát, kényelmesen, sorban állás nélkül!